Debut infernal pentru FC Botoşani în noul sezon competiţional

"Ţintarul" noului sezon din Liga a fost stabilit vineri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, prima etapă a Ligii 1 va avea loc în weekend-ul de la mijlocul lunii viitoare.

Debut infernal pentru FC Botoşani în noul sezon competiţional

CFR Cluj, FCSB, Viitorul Constanţa, U Craiova, Astra Giurgiu, Sepsi Sfântu Gheorghe, Gaz Metan Mediaş, FC Botoşani, Dinamo, FC Voluntari, Politehnica Iaşi, FC Hermannstadt, Chindia Târgovişte, Academica Clinceni sunt echipele care vor lua startul în prima ligă în sezonul 2019- 2020.

Spre deosebire de campionatul 2018- 2019, câștigat de CFR Cluj, din această ediţie lipsesc Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna, ambele retrogradate. Locul acestora a fost preluat de Chindia Târgoviște și Academia Clinceni.

Potrivit ţintarului, FC Botoșani va juca prima etapă, în weekend-ul 13-14 iulie, în deplasare, la Astra Giurgiu, iar pe Municipal va primi vizita echipei FC Voluntari pe data de 20-21 iulie.

Iată programul turului:
Etapa 1: Astra Giurgiu - FC Botoșani
Etapa 2: FC Botoșani - Voluntari
Etapa 3: FCSB - FC Botoșani
Etapa 4: FC Botoșani - Gaz Metan
Etapa 5: Viitorul - FC Botoșani
Etapa 6: FC Botoșani - Craiova
Etapa 7: CFR Cluj - FC Botoșani
Etapa 8: FC Botoșani - Academica Clinceni
Etapa 9: Dinamo - FC Botoșani
Etapa 10: FC Botoșani - Chindia Târgoviște
Etapa 11: Hermannstadt - FC Botoșani
Etapa 12: FC Botoșani - Sepsi Sf. Gheroghe
Etapa 13: Poli Iași - FC Botoșani

Sursa: FC Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
40

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
79

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
24

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...