CSM Botoșani și bătaia de joc a Federației: 6 înfrângeri la masa verde!

CSM Botoșani și bătaia de joc a Federației: 6 înfrângeri la masa verde!

CSM Botoșani ar fi trebuit să debuteze astăzi în al doilea turneu din Liga Zimbrilor, disputat tot la Sfântu Gheorghe, însă focarul de coronavirus, la care se adaugă neglijența federației pentru sănătatea jucătorilor, dar și lipsa solidarității, împiedică echipa să joace la acest turneu, rezultatul fiind unul crunt: 6 înfrângeri la "masa-verde".

Clubul a anunțat ieri, printr-un comunicat de presă, că nu se va prezenta la turneu.

"Stimați suporteri, iubitori de sport și de handbal, susținători și urmăritori, ca urmare a infectării cu Sars-Cov-2 a 12 jucători din echipa CSM Botoșani și al președintelui clubului, Cătălin Stoleru, vă comunicăm următoarea situație:

Nu vom participa la turneul care se desfășoară la Sfântu Gheorghe pentru etapele III-IX a Ligii Zimbrilor.

Respectăm astfel decizia DSP de a intra în carantină cu toți jucătorii și staff-ul echipei, după ce, în urmă cu o săptămână, am ales să ne testăm la Spitalul Județean Botoșani.

Suntem o echipă nouă în competiție și ne dorim să o respectăm, cu un proiect gândit pentru o perioadă medie și lungă. Ne dorim să ne întoarcem cât mai curând pe teren, pentru că doar acolo se joacă handbal!

Multă sănătate tuturor!" se arată în comunicatul oficial al clubului.

CSM Botoșani nu e singura echipă. Și CSM Bacău va rămâne în carantină și va avea același destin că cel al trupei pregătire de Florin Ciubotariu. Ambele echipe au cerut amânarea turneului, însă doar Reșița și Poli Timișoara au fost solidari cu grupările moldave. Astfel, turneul de va juca fara cele două formații.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Șoldănescu, pivotul CSM Botoșani, se retrage din handbal. Are o carieră impresionantă în spate

astăzi, 19:29
87

Bogdan Șoldănescu, pivotul care va împlini 36 de ani săptămâna viitoare, și-a anunțat retragerea din handbal. Acesta are o carieră impresionantă în spate.A făcut primii ...

Au început înscrierile în cea mai mare competiție de tehnologie dedicată fetelor - Technovation Girls 2021

astăzi, 14:35
184

Au început înscrierile în cea mai mare competiție de tehnologie și leadership din lume - Technovation Girls.Dedicat elevelor din întreaga lume, programul susține dezvolt...

Anunț Protecția Mediului - Comuna Albești

astăzi, 10:19
331

 COMUNA ALBEȘTI, județul Botoșani, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Înființare rețea distribuție g...