CSM Botoșani și bătaia de joc a Federației: 6 înfrângeri la masa verde!

CSM Botoșani și bătaia de joc a Federației: 6 înfrângeri la masa verde!

CSM Botoșani ar fi trebuit să debuteze astăzi în al doilea turneu din Liga Zimbrilor, disputat tot la Sfântu Gheorghe, însă focarul de coronavirus, la care se adaugă neglijența federației pentru sănătatea jucătorilor, dar și lipsa solidarității, împiedică echipa să joace la acest turneu, rezultatul fiind unul crunt: 6 înfrângeri la "masa-verde".

Clubul a anunțat ieri, printr-un comunicat de presă, că nu se va prezenta la turneu.

"Stimați suporteri, iubitori de sport și de handbal, susținători și urmăritori, ca urmare a infectării cu Sars-Cov-2 a 12 jucători din echipa CSM Botoșani și al președintelui clubului, Cătălin Stoleru, vă comunicăm următoarea situație:

Nu vom participa la turneul care se desfășoară la Sfântu Gheorghe pentru etapele III-IX a Ligii Zimbrilor.

Respectăm astfel decizia DSP de a intra în carantină cu toți jucătorii și staff-ul echipei, după ce, în urmă cu o săptămână, am ales să ne testăm la Spitalul Județean Botoșani.

Suntem o echipă nouă în competiție și ne dorim să o respectăm, cu un proiect gândit pentru o perioadă medie și lungă. Ne dorim să ne întoarcem cât mai curând pe teren, pentru că doar acolo se joacă handbal!

Multă sănătate tuturor!" se arată în comunicatul oficial al clubului.

CSM Botoșani nu e singura echipă. Și CSM Bacău va rămâne în carantină și va avea același destin că cel al trupei pregătire de Florin Ciubotariu. Ambele echipe au cerut amânarea turneului, însă doar Reșița și Poli Timișoara au fost solidari cu grupările moldave. Astfel, turneul de va juca fara cele două formații.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
793

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
251

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
214

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...