ASTAZI: FC Botosani - Poli Timisoara. Va arbitra un necunoscut!
SPORT

FC Botosani are sansa de a-si mentine pozitia de lider in Liga 1, in partida de astazi cu ACS Poli Timisoara. Meciul botosanenilor a fost programat de la ora 16:45, iar Comisia Centrala a Arbitrilor a trimis un arbitru necunoscut.

ASTAZI: FC Botosani - Poli Timisoara. Va arbitra un necunoscut!

Horia Mladinovici este din Bucuresti si a mai arbitrat in Liga 1, insa ocazional, fiind mai degraba un arbitru obisnuit al meciurilor de juniori. Mladinovici chiar a fost implicat intr-un scandal la juniori, fiind mai mereu delegat la meciului celor de la Dinamo, desi el este kinetoterapeut la CS Dinamo. Anul trecut, Mladenivici a fost delegat la meciul din Cupa Romaniei, dintre Dinamo 2 si Dinamo.

Astazi, Mladinovici va fi ajutat la tuse de asistentii Dragoş Iliescu şi Daniel Hulubei, iar Sebastian Colţescu va fi rezervă.

FC Botosani este favorita clara a acestui meci. Pe langa forma buna prin care trec jucatorii lui Costel Enache, FC Botosani are si un istoric bun in partidele cu timisorenii. FC Botosani a castigat 6 din cele 10 meciuri jucate in Liga 1, inregistrand si doua infrangeri, iar doua meciuri s-au terminat la egalitate.

 

Spune-ne opinia ta