Andrei Chindriș, aproape de un transfer în Grecia

Andrei Chindriș, aproape de un transfer în Grecia

Andrei Chindriș poate ajunge în Grecia. Paok Salonic, fosta formație a lui Răzvan Lucescu, este pregătită să îl transfere pe internaționalul de juniori.

Iftime a confirmat, pentru ProSport, discuțiile avute cu cei din conducerea clubului elen și așteaptă un răspuns din partea lor.

„Vă pot spune…poate în premieră sau nici n-ar trebui să spun…acum are o ofertă scrisă, o să vedem dacă lucrurile merg mai departe, foarte, foarte bună din altă ţară. Până pe 15 e un timp de răspuns al lor, e o negociere cu fotbalistul şi pare o ofertă serioasă. Din Grecia! Cu FCSB am închis toată telenovela noastră atunci, în Săptămâna Patimilor, şi după aceea n-am mai revenit.

Mă bucur că Andrei are mintea la el, judecă foarte bine toate lucrurile astea. Adică nu i se aprind picioarele, călcâiele după orice ofertă şi vine la mine să plângă. El, de fapt, spune: Domnule Valeriu aș vrea să stau până în vară, vreau să joc, am nevoie să joc”, a declarat Iftime, pentru Prosport.

Chindriș ar urma să plece ca împrumut, pentru 120.000€, urmând să fie cumpătat definitiv dacă reușește să confirme în Grecia.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
9

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
11

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
126

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...