Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

În urmă cu mai bine de opt ani, Bogdan a luat drumul străinătății împreună cu familia sa. Stabilit în Italia, adolescentul nu a renunțat la visul său: fotbalul. Astăzi, el este elogiat de presa italiană după ce, prin două goluri înscrise într-un singur meci, și-a dus echipa în finala turneului regiunilor.

Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

 Bogdan Stauciuc  

Italienii elogiază, într-un articol în La Nazione, talentul unui adolescent român în vârstă de 17 ani. Născut în Botoșani, Bogdan Stauciuc locuiește de mulți ani în Italia, alături de părinți și de fratele său mai mic. 

Bogdan este atacant la echipa de tineret Granata Monsummano (satelit al FC Torino), în timp ce fratele său, în vârstă de 15 ani, este fundaș la echipa La Manciano.

Românul, pe care colegii și prietenii îl strigă Bomber, și-a câștigat renumele în urma talentului și tenacității cu care se luptă pe terenul de fotbal, scriu jurnaliștii italieni, citați de Rotalianul.ro. 

Mai mult, publicația italiană spune că cei de la Granata Monsummano au avut un sezon fericit datorită atacantului român. Cele două goluri ale sale din ultimul meci au permis echipei să se califice pentru faza finală a turneului regiunilor, categoria elevi, în detrimentul Basilicatei. 

"Suntem foarte fericiți, Bogdan joacă foarte bine și parcurge cu zâmbetul pe față un super sezon fotbalistic. S-a născut în România, iar în ultimii patru ani a activat la noi, în echipa de tineret. Sperăm că va continua în acest mod, să crească și să se dezvolte armonios ca om și ca sportiv. Între timp, îl vom antrena alături de ceilalți membri ai echipei, să poată apăra cât mai bine culorile regiunii noastre", spun antrenorii lui Bogdan. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Update: bărbatul dispărut acum trei zile a fost găsit pe câmp, la opt kilometri de casă

astăzi, 14:27
33

Bărbatul în vârstă de 86 de ani din satul Rediu, comuna Răuseni, dispărut acum trei zile a fost găsit pe un câmp, la opt kilometri de casă.Mihai Zaharia a părăsit domicil...

Peste 1000 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani. Ce cursuri de calificare oferă AJOFM

astăzi, 13:24
335

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Botoșani anunță că, la nivel de județ, există peste 1000 de locuri de muncă disponibile, lista acestora fiind actualizată luni, 22 iuli...

Profesori din Republica Moldova, mulțumiți de cursurile de perfecționare a limbii române oferite de Ministerul Românilor de Pretudindeni

astăzi, 12:17
70

Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, a derulat proiectul „...