Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

În urmă cu mai bine de opt ani, Bogdan a luat drumul străinătății împreună cu familia sa. Stabilit în Italia, adolescentul nu a renunțat la visul său: fotbalul. Astăzi, el este elogiat de presa italiană după ce, prin două goluri înscrise într-un singur meci, și-a dus echipa în finala turneului regiunilor.

Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

 Bogdan Stauciuc  

Italienii elogiază, într-un articol în La Nazione, talentul unui adolescent român în vârstă de 17 ani. Născut în Botoșani, Bogdan Stauciuc locuiește de mulți ani în Italia, alături de părinți și de fratele său mai mic. 

Bogdan este atacant la echipa de tineret Granata Monsummano (satelit al FC Torino), în timp ce fratele său, în vârstă de 15 ani, este fundaș la echipa La Manciano.

Românul, pe care colegii și prietenii îl strigă Bomber, și-a câștigat renumele în urma talentului și tenacității cu care se luptă pe terenul de fotbal, scriu jurnaliștii italieni, citați de Rotalianul.ro. 

Mai mult, publicația italiană spune că cei de la Granata Monsummano au avut un sezon fericit datorită atacantului român. Cele două goluri ale sale din ultimul meci au permis echipei să se califice pentru faza finală a turneului regiunilor, categoria elevi, în detrimentul Basilicatei. 

"Suntem foarte fericiți, Bogdan joacă foarte bine și parcurge cu zâmbetul pe față un super sezon fotbalistic. S-a născut în România, iar în ultimii patru ani a activat la noi, în echipa de tineret. Sperăm că va continua în acest mod, să crească și să se dezvolte armonios ca om și ca sportiv. Între timp, îl vom antrena alături de ceilalți membri ai echipei, să poată apăra cât mai bine culorile regiunii noastre", spun antrenorii lui Bogdan. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri – Alexandra Huțu, candidat PSD pentru Camera Deputaților

astăzi, 21:00
70

“Invitatul de la Știri” a fost astăzi Alexandra Huțu, candidat PSD pentru Camera Deputaților, unul din tinerii Partidului Social Democrat de la Botoșani.Alexandra Huțu a vorbit d...

Un jurnalist din Botoșani se luptă pentru a învinge o boală necruțătoare

astăzi, 19:48
411

Cunoscutul jurnalist Radu Doruleț, care a lucrat peste 15 ani în principalele instituții media din Botoșani, a fost diagnosticat cu o boală rară, iar acum are nevoie de susținere financiar...

Societatea de Științe Matematice organizează Olimpiada Națională „Gazeta Matematică”

astăzi, 19:31
141

Având în vedere misiunea Societății de Științe Matematice de a asigura cadrul necesar activității de descoperire, încurajare și promovare a elevilor pasionați de matematică ...