Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

În urmă cu mai bine de opt ani, Bogdan a luat drumul străinătății împreună cu familia sa. Stabilit în Italia, adolescentul nu a renunțat la visul său: fotbalul. Astăzi, el este elogiat de presa italiană după ce, prin două goluri înscrise într-un singur meci, și-a dus echipa în finala turneului regiunilor.

Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

 Bogdan Stauciuc  

Italienii elogiază, într-un articol în La Nazione, talentul unui adolescent român în vârstă de 17 ani. Născut în Botoșani, Bogdan Stauciuc locuiește de mulți ani în Italia, alături de părinți și de fratele său mai mic. 

Bogdan este atacant la echipa de tineret Granata Monsummano (satelit al FC Torino), în timp ce fratele său, în vârstă de 15 ani, este fundaș la echipa La Manciano.

Românul, pe care colegii și prietenii îl strigă Bomber, și-a câștigat renumele în urma talentului și tenacității cu care se luptă pe terenul de fotbal, scriu jurnaliștii italieni, citați de Rotalianul.ro. 

Mai mult, publicația italiană spune că cei de la Granata Monsummano au avut un sezon fericit datorită atacantului român. Cele două goluri ale sale din ultimul meci au permis echipei să se califice pentru faza finală a turneului regiunilor, categoria elevi, în detrimentul Basilicatei. 

"Suntem foarte fericiți, Bogdan joacă foarte bine și parcurge cu zâmbetul pe față un super sezon fotbalistic. S-a născut în România, iar în ultimii patru ani a activat la noi, în echipa de tineret. Sperăm că va continua în acest mod, să crească și să se dezvolte armonios ca om și ca sportiv. Între timp, îl vom antrena alături de ceilalți membri ai echipei, să poată apăra cât mai bine culorile regiunii noastre", spun antrenorii lui Bogdan. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Judeţul Botoşani, pregătit din punct de vedere tehnic pentru cele două scrutine - FOTO

astăzi, 21:46
33

Instituţia Prefectului a finalizat sâmbătă seară procedurile tehnice pentru buna desfăşurare a celor două procese de votare ce vor avea loc duminică, 26 mai. Prefectul Dan Şlincu şi pr...

Andronescu anunță că în școli predau 85 de mii de profesori cu facultăți făcute "la distanță", care trebuie din nou aduși la formare

astăzi, 20:22
278

Cu prioritate, profesorii care au făcut cursuri la distanță, în universități, "trebuie să îi aducem într-un program de formare" a declarat Ecaterina Andronescu l...

COD GALBEN: Alertă meteo pentru județul Botoșani, până la ora 20.30

astăzi, 19:20
701

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționare de tip COD GALBEN până la ora 20.30 în județul Botoșani și mai multe localități din județele Suceava, Vaslui și Bacă...