Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

În urmă cu mai bine de opt ani, Bogdan a luat drumul străinătății împreună cu familia sa. Stabilit în Italia, adolescentul nu a renunțat la visul său: fotbalul. Astăzi, el este elogiat de presa italiană după ce, prin două goluri înscrise într-un singur meci, și-a dus echipa în finala turneului regiunilor.

Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

 Bogdan Stauciuc  

Italienii elogiază, într-un articol în La Nazione, talentul unui adolescent român în vârstă de 17 ani. Născut în Botoșani, Bogdan Stauciuc locuiește de mulți ani în Italia, alături de părinți și de fratele său mai mic. 

Bogdan este atacant la echipa de tineret Granata Monsummano (satelit al FC Torino), în timp ce fratele său, în vârstă de 15 ani, este fundaș la echipa La Manciano.

Românul, pe care colegii și prietenii îl strigă Bomber, și-a câștigat renumele în urma talentului și tenacității cu care se luptă pe terenul de fotbal, scriu jurnaliștii italieni, citați de Rotalianul.ro. 

Mai mult, publicația italiană spune că cei de la Granata Monsummano au avut un sezon fericit datorită atacantului român. Cele două goluri ale sale din ultimul meci au permis echipei să se califice pentru faza finală a turneului regiunilor, categoria elevi, în detrimentul Basilicatei. 

"Suntem foarte fericiți, Bogdan joacă foarte bine și parcurge cu zâmbetul pe față un super sezon fotbalistic. S-a născut în România, iar în ultimii patru ani a activat la noi, în echipa de tineret. Sperăm că va continua în acest mod, să crească și să se dezvolte armonios ca om și ca sportiv. Între timp, îl vom antrena alături de ceilalți membri ai echipei, să poată apăra cât mai bine culorile regiunii noastre", spun antrenorii lui Bogdan. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pista de alergare a Stadionului Municipal se redeschide

astăzi, 15:16
110

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) din Botoșani a anunțat deschiderea pistei de alergare începând de marți, 2 iunie a.c.Aceasta va fi pusă la dipoziția publicu...

Program normal de funcționare a APIA, în sărbătorile legale de 1 și 8 iunie

astăzi, 15:09
38

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean  Botoșani aduce la cunoștința beneficiarilor de sprijin financiar că în zilele de sărbătoare legală ...

FOTO: Noi donații importante din partea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ​pentru „Mavromati”

astăzi, 15:04
123

Arhiepiscopia Iașilor, Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iași au oferit Spitalului de Urgență Mavromati Botoșani aparatură medicală în valoare de peste 19000 de lei, c...