VIDEO: Perla turistică a botoșănenilor, premiată la Gala „Descoperă Nord-Est”

VIDEO: Perla turistică a botoșănenilor, premiată la Gala „Descoperă Nord-Est”

Parcul Regional de Agrement „Cornișa”, perla botoșănenilor în materie de investiții, a fost premiat în cadrul Galei „Descoperă Nord-Est”, drept unul dintre cele mai productive, atrăgătoare și de succes proiecte axate pe promovarea turismului, din această regiune a țării.

Premiul a fost ridicat de către Eugen Țurcanu, șeful Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, în subordinea căruia se află și obiectivul distins, în cadrul ediției din acest an, desfășurată joi, 12 decembrie a.c., la Palatul Culturii din Iași.

Gala, organizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin Centrul Europe Direct Nord-Est, a ajuns  la cea de-a patra ediție.

Este o manifestare complexă și ambițioasă, dedicată dezvoltării Regiunii de Nord-Est a României ca destinație turistică de excelență, prin consolidarea colaborării diferitelor paliere de factori interesați, din sfera publică și privată.

Evenimentul reprezintă în plus un manifest pentru „Unitatea în diversitate”, motto-ul Uniunii Europene, îndemnând la cunoașterea și prețuirea patrimoniului național. Gala Turismului are ca obiectiv constituirea unui spațiu de dezbatere, în care se dorete colaborarea în vederea creionării unei strategii integrate de promovare a regiunii, prin identificarea principalelor avantaje competitive și circuite turistice, având ca scop final conturarea unui brand regional puternic și competitiv.

Prin această acțiune, sunt recunoscute eforturile promotorilor turismului regional și vom celebra valorile patrimoniului cultural într-un moment festiv, de bilanț, oportun pentru planificarea direcțiilor de dezvoltare a turismului regional.

Centrată pe formarea și perfecționarea continuă a specialiștilor și a parteneriatelor din turism, Gala Descoperă Nord-Est a perfecționat un format complex ce constă într-o conferință la nivel înalt, cu lectori experți în turism, urmată de sesiuni de lucru și networking (conform agendei).

Din dorința de a oferi recunoașterea cuvenită actorilor regionali care, prin activitatea desfășurată, își aduc aportul la dezvoltarea turistică a nord-estului României, evenimentul prilejuiește gala de premiere a organizatiilor sau companiilor care promoveaza turismul si care au derulat proiecte de succes în anul 2019.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Restaurantele rămân închise până scade numărul de infestări Covid-19

Miercuri, 5 August 2020
446

Aproximativ 10.000 de restaurante din toată țara sunt în pericol să-și declare falimentul dacă în următoarea perioadă nu vor fi deschise, iar pierderile de până acum, din ace...

Cristina Bahrim, noul manager interimar la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani

Miercuri, 5 August 2020
441

Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani are conducere nouă, după ce fostul manager, Daniel Buga, s-a tranferat într-o altă unitate sanitară.Este vorba de Cristina Bahrin, care a fos...

Influensări, lideri providențiali, vindecători, izbăvitori și alte impresii de modele

Miercuri, 5 August 2020
130

de Cătălin Borangic, istoric:Când oamenii sunt liberi, invariabil tot ce fac este să se copieze unii pe alții. Psihologii mulțimilor știu asta și au vândut de mult informația c...