Parcul „Cornișa”, în centrul atenției în cadrul Târgului de Turism de la Romexpo. „A transformat Botoșaniul într-un punct extrem de atractiv”

Parcul „Cornișa”, în centrul atenției în cadrul Târgului de Turism de la Romexpo. „A transformat Botoșaniul într-un punct extrem de atractiv”

În aceste zile, Cornișa AquaPark este în centrul atenției vizitatorilor Târgului de Turism al României, organizat la București, la Romexpo, alături de alte potențiale puncte de atracție, precum tabăra de airsoft de la Agafton. Reprezentanții municipalității susțin că obiectivul este „un magnet care atrage turiști la Botoșani”.

„Parcul de agrement de la Cornișa a transformat, în mai puțin de un an de la inaugurare, Botoșaniul într-un punct extrem de atractiv pentru turiștii din întreaga țară și chiar și pentru turiștii străini, îndeosebi cei din Ucraina și Republica Moldova. Interesul pentru un sejur la Botoșani este întreținut constant, într-o manieră profesionistă, prin acțiunile de promovare organizate, fie că vorbim de festivaluri și spectacole cât mai atractive, cu impact regional, ori de prezentarea facilităților de excepție de la Cornișa la târguri de turism”, transmit reprezentanții Primăriei municipiului Botoșani.

Tot în această lună, standul de prezentare a municipiului Botoșani a stârnit interesul agențiilor de turism, al mass-mediei de profil și al vizitatorilor obișnuiți la alte două târguri de turism: Moldexpo, organizat la Chișinău între 13-16 februarie și Touristica, organizat la Cluj Napoca între 14-16 februarie, potrivit surselor citate.

„Numeroasele contacte cu agențiile de turism și reacțiile pozitive ale tuturor celor care au vizitat standul botoșănean sunt semnale înurajatoare privind creșterea, în sezonul estival, a numărului de turiști care vor ajunge la Cornișa. Efectele afluxului sporit de turiști sunt benefice nu doar pentru imaginea Botoșanilor, ci și în plan economic, fiind una dintre modalitățile ingenioase în care pot fi atrași bani în municipiu”, subliniază reprezentanții Primăriei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
198

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
281

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
410

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...