Concert impresionant al Filarmonicii „George Enescu” la Sala Palatului din București: „A fost o performanță deosebită”

Concert impresionant al Filarmonicii „George Enescu” la Sala Palatului din București: „A fost o performanță deosebită”

După succesul răsunător pe care l-a avut la Botoșani, în ianuarie, la Sala Polivalentă, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Botoșani a fost invitată în concertul trupei Holograf de la Sala Palatului din București, propunându-și, impreună cu impresarul Liviu Sorinel, să ducă mai departe acest proiect în cât mai multe județe din țară.

Miercuri seară, la Sala Palatului din București, instrumentiștii Filarmonicii, sub coordonarea dirijorului Iulian Rusu, împreună cu celebra trupă Holograf, au obținut un succes răsunător, într-o sală arhiplină, reușind să rupă ropote de aplauze și admirație, în momentul în care Dan Bitman a prezentat publicului talentații instrumentiști. S-a cântat, s-a dansat și s-a aplaudat minute în șir, spectatorii fiind în extaz și încercând să prelungească momentele de vis oferite de faimoșii artiști.

„A fost o premieră și o performață deosebită pentru Filarmonica Botoșani să cânte pe scena Sălii Palatului din București. Totodată, este și o confirmare a succesului conceptului Holograf simfonic, pe care de mult timp doream să-l pun în practică. De asemenea, este și o mare satisfacție pentru mine, o mare onoare pentru orchestră și pentru instituția Filarmonicii să fie alături de legendara trupă pe cea mai mare scenă de spectacole a capitalei și a țării”, a declarat Liviu Sorinel, impresar artistic al Filarmonicii „George Enescu”.

Succesul răsunător pe care l-a avut faimosul concert de la Botoșani, urmat de cel de la Piatra Neamț șI București, deschide drumul unei colaborări strălucite dintre Holograf, Liviu Sorinel și Filarmonica Botoșani.

(Anca Savel)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
289

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
495

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
147

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...