FOTO&VIDEO: Imnul României răsună în megafoanele autospecialelor de poliție, în semn de mulțumire

FOTO&VIDEO: Imnul României răsună în megafoanele autospecialelor de poliție, în semn de mulțumire

Acțiune specială a forțelor de ordine din Botoșani. Simultan cu colegii din restul țării, toți polițiștii și jandarmii aflați în teren au staționat și au emis imnul național din megafoane, ca mulțumire pentru cei care stau acasă.

O asemenea acțiune va avea loc în fiecare sâmbătă și în fiecare duminică, de la ora 17:00, respectiv de la ora 21:00, până la încheierea stării de urgență, atât în mediul urban, cât și în cel rural.

Reprezentanții IPJ Botoșani au transmis și un mesaj către populația din județ:

Polițiștii botoșăneni alături de jandarmi, polițiști locali și militari acționează permanent pentru respectarea prevederilor  ordonanțelor militare și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Începând de astăzi, în fiecare sâmbătă și duminică la orele 17 și 21, timpul se va opri în loc pentru câteva minute pe raza întregului județ și în semn de solidaritate cu cei care respectă măsurile de autoizolare, din megafoanele autospecialelor de poliție va răsuna imnul României „Deșteaptă-te, Române!”.

Vă asigurăm ca suntem permanent în stradă pentru siguranța dumneavostră și suntem pregătiți să facem față oricărei provocări.

TOTUL VA FI BINE!”

Credit: Gabriel Andrei AIVANCESEI  

Ora 17:00




Ora 21:00

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
19

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
40

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
32

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...