FOTO&VIDEO: Imnul României răsună în megafoanele autospecialelor de poliție, în semn de mulțumire

FOTO&VIDEO: Imnul României răsună în megafoanele autospecialelor de poliție, în semn de mulțumire

Acțiune specială a forțelor de ordine din Botoșani. Simultan cu colegii din restul țării, toți polițiștii și jandarmii aflați în teren au staționat și au emis imnul național din megafoane, ca mulțumire pentru cei care stau acasă.

O asemenea acțiune va avea loc în fiecare sâmbătă și în fiecare duminică, de la ora 17:00, respectiv de la ora 21:00, până la încheierea stării de urgență, atât în mediul urban, cât și în cel rural.

Reprezentanții IPJ Botoșani au transmis și un mesaj către populația din județ:

Polițiștii botoșăneni alături de jandarmi, polițiști locali și militari acționează permanent pentru respectarea prevederilor  ordonanțelor militare și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Începând de astăzi, în fiecare sâmbătă și duminică la orele 17 și 21, timpul se va opri în loc pentru câteva minute pe raza întregului județ și în semn de solidaritate cu cei care respectă măsurile de autoizolare, din megafoanele autospecialelor de poliție va răsuna imnul României „Deșteaptă-te, Române!”.

Vă asigurăm ca suntem permanent în stradă pentru siguranța dumneavostră și suntem pregătiți să facem față oricărei provocări.

TOTUL VA FI BINE!”

Credit: Gabriel Andrei AIVANCESEI  

Ora 17:00
Ora 21:00

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Splendoarea Naturii

Marţi, 2 Iunie 2020
229

La orele serii publicăm astăzi o nouă poezie primită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Vă dorim lectură plăcută. SPLENDOAREA NATURIIde Bulgariu FănicăAcum, c&aci...

Acțiuni ale polițiștilor. Peste 150 de botoșăneni verificați, în ultimele 24 de ore, zeci de sancțiuni aplicate

Marţi, 2 Iunie 2020
458

În ultimele 24 de ore, polițiștii au organizat trei acțiuni punctuale pentru prevenirea oricăror fapte de natura a tulbura ordinea și liniștea publică și pentru verificarea respectării ...

Botoșăneni amendați și băgați în carantină

Marţi, 2 Iunie 2020
356

Două persoane din Botoșani au fost sancționate pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu.Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din orașul Bucecea și unul de 20 de ani di...