Vrei să știi cum arată speranța? O femeie de 102 ani din Italia s-a vindecat de coronavirus. Este poreclită “Nemuritoarea”

Vrei să știi cum arată speranța? O femeie de 102 ani din Italia s-a vindecat de coronavirus. Este poreclită “Nemuritoarea”

O femeie de 102 ani din Genoa, Italia, care fusese infectată cu noul coronavirus și a stat 20 de zile în spital, s-a vindecat, deși pare de-a dreptul incredibil. Medicii susțin că acest caz fericit reprezintă o speranță pentru toți italienii în vârstă care sunt infectați cu COVID-19.

Italica Grondona, femeia vindecată ”ca prin minune” de coronavirus este numită acum ”nemuritoarea” de către medicii din spitalul unde a fost internată, iar acesta este doar un semnal că există șansa ca virusul ucigaș să fie înfrânt, indiferent de vîrsta pe care o are pacientul infectat.

”Am poreclit-o nemuritoarea”, a declarat medicul Vera Sicbaldi, care a tratat-o pe Italica Grondona în spitalul San Martino din Genova.

”Italica reprezintă o speranță pentru toți vârstnicii care se confruntă cu această pandemie”, a adăugat medicul respectiv.

”Iubește viața, dansul și muzica”.”Am făcut foarte puțin, și-a revenit singură”, a mai spus medicul Sicbaldi.

Italica Grondona a părăsit spitalul pe 26 martie, iar acum se află într-un centru de îngrijire. „Nu știu care este secretul ei, dar știu că este o femeie liberă și independentă”, a declarat nepotul femeii, Renato Villa Grondona, pentru CNN.

„Dar ea iubește viața, dansul și muzica, îi iubește Freddy Mercury și pe Valentino Rossi”, a mai spus Villa Grondona.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
38

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
39

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
295

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...