FOTO: Marea finală a Toamnei Bobocilor și-a desemnat câștigătorii

FOTO: Marea finală a Toamnei Bobocilor și-a desemnat câștigătorii

Marea finală a concursului dedicat bobocilor liceeni din municipiul Botoșani a adunat sute de tineri, joi seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Cuplurile de Miss și Mister și-au reprezentat școlile în aplauzele și strigătele de încurajare ale spectatorilor, susținuți de galerii cu bannere și chiar moto-uri, într-o atmosferă generală de frenezie.

Circa 600 de suflete s-au înghesuit să urmărească finalul „Toamnei Bobocilor”: liceeni, profesori, părinți, foști elevi. Fiecare probă a fost intercalată, în stilul specific competiției, cu momente artistice suținute de către cei mai talentați tineri din toate cele nouă licee participante:

  • Perechea 1, de la Colegiul Economic: Elena Guriță și Marius Moruz
  • Perechea 2, de la Liceul „Dimitrie Negreanu”: Elisa Heros și Nicolae Mandache
  • Perechea 3, de la Colegiul „Laurian”: Mirela Ungureanu și Cristian Răileanu
  • Perechea 4, de la Colegiul Tehnic „Ghorghe Asachi”: Mirela Marin și Ștefan Obreja
  • Perechea 5, de la Liceul Teoretic „Grigore Antipa”: Mălina Ciobanu și Mihnea Luță
  • Perechea 6, de la Colegiul „Eminescu”: Patrickia Lazar și Teofil Bozian
  • Perechea 7, de la Liceul „Alexandru cel Bun”: Gabriel Mateiaș și Camelia Stan
  • Perechea 8, de la Liceul de Arte: Iulia Șcarlii și Emilian Mihnei
  • Perechea 9, de la Liceul Pedagogic: Delia Ștefănescu și Teodor Georgescu

Cele mai active galerii au fost făcute pentru perechile de la „Eminescu” și de la Pedagogic, susținătorii aclamând continuu favoriții, însă nici galeriile „Laurianului”, Artelor sau Economicului nu s-au lăsat neremarcate în fundalul sonor tumultuos.

Finalul a desemnat și marii câștigători.

Locul I a fost obținut de perechea Patrickia Lazăr, de la Colegiul „Eminescu”, și Teodor Georgescu, de la Liceul Pedagogic, aceștia fiind desemnați Miss și Mister Boboc ai Toamnei Bobocilor, din municipiul Botoșani. Tot ei au câștigat și premiul DST.

Pe locul al doilea s-au clasat Delia Ștefănescu (Pedagocic) și Marius Moruz (Colegiul Economic), podiumul fiind completat de către Mirela Ungureanu (Colegiul „Laurian”) și Ștefan Obreja (Colegiul „Asachi”).

(reporter: Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parcul de Agrement Turistic şi Sportiv „Cornişa” a câștigat marelui premiu al Galei Asociaţiei Municipiilor din România!

astăzi, 21:15
7

Parcul de Agrement Turistic şi Sportiv „Cornişa”  a câștigat marele premiu al Galei Asociaţiei Municipiilor din România, Gală care s-a jurizat astă seară.  ...

„Vise de opal” pentru botoșăneni. „Unul dintre rosturile de esenţă ale Teatrului este acela de a schimba în bine lumea”

astăzi, 19:57
37

Duminică, 15 decembrie a.c., de la ora 18:00, trupa Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani va pune în scenă piesa „Vise de opal”, la Casa Tineretului, în regia ...

Peste 800 de locuri de muncă disponibile în județ, în această săptămână

astăzi, 19:39
211

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoșani a publicat lista posturilor vacante în județ, disponibile pentru șomerii botoșăneni, în această săptămâ...