Ministrul Agriculturii și șeful APIA au plecat din Botoșani cu un cadou inedit: „O să le pună în birou și vor ști că sunt din fundul lumii, dar oferite din adâncul sufletului”

Ministrul Agriculturii și șeful APIA au plecat din Botoșani cu un cadou inedit: „O să le pună în birou și vor ști că sunt din fundul lumii, dar oferite din adâncul sufletului”

Liderul organizației județene a Tineretului Liberal, Tiberiu Nichiteanu, a primit, joi, vizita ministrului Agriculturii, Nechita Oros, și a directorului Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, la ferma pe care o deține în Rădăuți-Prut, Nicvitib. Cu acest prilej, tânărul antreprenor le-a făcut un cadou inedit musafirilor guvernamentali.

Cei doi oficiali au primit în dar câte o machetă a modelului de tractor John Deere, acesta fiind unicul tip de vehicul utilizat în cadrul uneia dintre cele mai productive ferme.

„Noi avem doar utilaje John Deere, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro, și am vrut să aibă o amintire din Botoșani. Este firma mea preferată și o recomand și altor fermieri. Le-am făcut o surpriză plăcută, cred eu. Am fost original. O să le pună în birou și vor ști că sunt din fundul lumii, dar oferite din adâncul sufletului. Au promis că vor reveni în curând și vor avea grijă de noi”

, a subliniat Tiberiu Nichiteanu, proprietarul fermei Nicvitib.

Cadoul a simbolizat, totodată, că agricultura botoșăneană se dorește și poate fi performantă, așa cum s-a demonstrat și în cazul afacerii prospere a familiei Nichiteanu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
414

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
554

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
670

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...