Cornișa a acumulat încasări de peste trei milioane de lei. „Din 392 de mașini parcate, doar 120 erau de Botoșani”

Cornișa a acumulat încasări de peste trei milioane de lei. „Din 392 de mașini parcate, doar 120 erau de Botoșani”

Parcul Regional de Agrement Cornișa a cumulat, de la deschidere până în prezent, încasări de peste 3 milioane de lei. Veniturile pe care obiectivul le aduce sunt mai mult decât suficiente pentru a acoperi cheltuielile întregului personal al Direcției de Servicii Publice, în subordinea căreia se află. Mai mult, Cornișa este deja o atracție pentru turiști din mai toată Moldova și nu numai.

Săptămâna asta [n.r.: încasările] au depășit nivelul de 3 milioane de lei. Pănă la sfârșitul acestui an depășim, cred, 4 milioane de lei. Ceea ce ar însemna că nu ar trebui să le mai dăm subvenșie la DSPSA, se autofinanțează”, a punctat Cătălin Flutur, primarul orașului Botoșani.

Cele mai mari încasări se înregistrează în weekend, când sute de mașini poposesc la Cornișa, în condițiile în care, spune primarul, „mulți botoșăneni vin pe jos sau cu maxi-taxi”.

Într-o sâmbătă, săptămâna trecută sau acum două săptămâni, nu mai știu, am fost acolo. Și din 392 de mașini care erau parcate, doar 120 de mașini erau cu număr de Botoșani. Foarte multe erau cu număr de Iași, de Suceava, Neamț, Vaslui, binenînțeles și cu din astea [n.r.: numere străine]”, a adăugat edilul.

Parcul de Agrement Cornișa a fost deschis publicului pe 17 mai a.c. Totodată, amintim că obiectivul se pregătește să ofere primul circuit artificial de rafting din România, testat deja de echipe profesioniste din Buzău și Baia Mare, la sfărșitul lui iulie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Social-democrații răspund declarațiilor lui Flutur, acuzându-l pe primar de... lene. „Este un pic obosit, are și o vârstă”

astăzi, 11:55
488

Liderii social-democrați din Botoșani au lansat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, un atac-oglindă la adresa primarului Cătălin Flutur, ca replică la declarațiile făcute cu o...

Flutur va propune creșterea tarifelor Modern Calor: „Ca să nu trebuiască să punem iarăşi peste 12 milioane de lei la subvenţie”

astăzi, 10:19
256

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, va propune majorarea tarifului plătit de către clienţii casnici ai Modern Calor per gigacalorie. Anunțul a fost făcut joi, în cadrul unei ...

Un bărbat din Flămânzi a fost împușcat în picior, după ce a atacat un echipaj de poliție cu toporul

astăzi, 09:03
655

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din oraşul Flămânzi, județul Botoșani, a fost împușcat de către un polițist, joi seară, după ce a încercat să lovească oame...