Cornișa a acumulat încasări de peste trei milioane de lei. „Din 392 de mașini parcate, doar 120 erau de Botoșani”

Cornișa a acumulat încasări de peste trei milioane de lei. „Din 392 de mașini parcate, doar 120 erau de Botoșani”

Parcul Regional de Agrement Cornișa a cumulat, de la deschidere până în prezent, încasări de peste 3 milioane de lei. Veniturile pe care obiectivul le aduce sunt mai mult decât suficiente pentru a acoperi cheltuielile întregului personal al Direcției de Servicii Publice, în subordinea căreia se află. Mai mult, Cornișa este deja o atracție pentru turiști din mai toată Moldova și nu numai.

Săptămâna asta [n.r.: încasările] au depășit nivelul de 3 milioane de lei. Pănă la sfârșitul acestui an depășim, cred, 4 milioane de lei. Ceea ce ar însemna că nu ar trebui să le mai dăm subvenșie la DSPSA, se autofinanțează”, a punctat Cătălin Flutur, primarul orașului Botoșani.

Cele mai mari încasări se înregistrează în weekend, când sute de mașini poposesc la Cornișa, în condițiile în care, spune primarul, „mulți botoșăneni vin pe jos sau cu maxi-taxi”.

Într-o sâmbătă, săptămâna trecută sau acum două săptămâni, nu mai știu, am fost acolo. Și din 392 de mașini care erau parcate, doar 120 de mașini erau cu număr de Botoșani. Foarte multe erau cu număr de Iași, de Suceava, Neamț, Vaslui, binenînțeles și cu din astea [n.r.: numere străine]”, a adăugat edilul.

Parcul de Agrement Cornișa a fost deschis publicului pe 17 mai a.c. Totodată, amintim că obiectivul se pregătește să ofere primul circuit artificial de rafting din România, testat deja de echipe profesioniste din Buzău și Baia Mare, la sfărșitul lui iulie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Marian, băiatul de 16 ani înghițit de apele unui iaz din județ, comemorat de prieteni. Drama pe care o trăia cel care „ajuta pe toată lumea”

Sâmbătă, 1 August 2020
4462

Un gest de recunoștință pentru cel care le-a fost prieten, până ca viața să i se curme de timpuriu, a fost făcut de către mai mulți tineri din comuna Mihălășeni, din județul Botoșa...

Sentință revoltătoare în cazul celui mai cumplit accident din istoria Serviciului de Ambulanță din Botoșani

Joi, 30 Iulie 2020
4094

Judecătoria de pe lângă Tribunalul din Botoșani a soluționat cazul ambulanțierului a cărui viață a fost curmată într-un accident rutier, în timp ce se afla în misiune,...

Șofer din județ împușcat de polițiști, după ce a încercat să acroșeze un agent. IPJ a demarat o anchetă privind acțiunea echipajului

Marţi, 28 Iulie 2020
3034

Un tânăr de 24 de ani, din localitatea Roma, din județul Botoșani, a fost împușcat de către polițiști, după o urmărire în trafic și încercarea acestuia de a acroșa cu mașina un poliți...