Victima accidentului petrecut miercuri, pe DN 29, a fost identificată

Victima accidentului petrecut miercuri, pe DN 29, a fost identificată

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul ucis în accidentul rutier petrecut, miercuri dimineață, de pe DN 29. Este vorba despre un bătrân de 64 de ani, din municipiul Botoșani. 

Acesta se deplasa pe marginea benzii de mers a autoturismului, condus de către un tânăr de 21 de ani din localitatea Unțeni, cu direcția spre Botoșani. Din cauza ceții, spune șoferul, nu a observat bărbatul și l-a lovit în plin. Accidentul a fost unul fatal, victima fiind aruncată pe un câmp situat în imediata apropiere.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele lui M. G. a fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
53

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
66

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
593

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...