Victima accidentului petrecut miercuri, pe DN 29, a fost identificată

Victima accidentului petrecut miercuri, pe DN 29, a fost identificată

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul ucis în accidentul rutier petrecut, miercuri dimineață, de pe DN 29. Este vorba despre un bătrân de 64 de ani, din municipiul Botoșani. 

Acesta se deplasa pe marginea benzii de mers a autoturismului, condus de către un tânăr de 21 de ani din localitatea Unțeni, cu direcția spre Botoșani. Din cauza ceții, spune șoferul, nu a observat bărbatul și l-a lovit în plin. Accidentul a fost unul fatal, victima fiind aruncată pe un câmp situat în imediata apropiere.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele lui M. G. a fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1066

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
199

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
324

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...