Tânărul care a provocat tragedia de pe Bulevard, arestat preventiv 30 de zile

Tânărul care a provocat tragedia de pe Bulevard, arestat preventiv 30 de zile

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare din Botoșani și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului care a provocat cumplitul accident petrecut luni seară, pe 1 iunie, în zona Spitalului de Pediatrie din municipiul-reședință de județ.

Bărbatul este cercetat penal pentru comiterea mai multor infracțiuni: vătămare corporală din culpă, amenințare, conducere sub influența alcoolului, la care se adaugă numeroase contravenții. Aproape de comă alcoolică, având o concentrație de 1,75 mg/l alcool pur în sânge, tânărul a condus cu viteză excesivă, în timp ce transmitea totul live pe Facebook, a izbit în plin un autoturism care se deplasa regulamentar în fața sa, cel din urmă ricoșând într-o altă mașină, care se deplasa din sens opus. Accidentul s-a soldat cu șase victime, dintre care două persoane sunt în stare gravă în spital.

Amintim că același bărbat a făcut scandal imediat după sosirea oamenilor legii la locul accidentului, apoi a continuat să adreseze injurii și amenințări la Unitatea de Primiri Urgențe, de unde a reușit să fugă, fiind interceptat ulterior de jandarmi.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore marți, în jurul orei 14:15, după audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean, în prezența unui avocat angajat de către inculpat.

 

Spune-ne opinia ta