Ștefan Mandachi: Vezi că mâine avem ședință la Botoșani!

Ștefan Mandachi vine cu o nouă demonstrație care să le arate celor responsabili de starea drumurilor din România ce înseamnă să străbați un drum de aproape 650 de kilometri în 16 ore. Mai exact, de la Târgu Jiu la Botoșani.

Ștefan Mandachi: Vezi că mâine avem ședință la Botoșani!

   Foto: SuceavaNews

În clipul postat joi pe You Tube, Ștefan Mandachi convoacă la Botoșani o ședință cu cei 41 de manageri de restaurante din țară. "Vezi că mâine avem ședință la Botoșani!", îi spune suceveanul managerului din Târgu Jiu. 

Omul de afaceri are și un mesaj ironic pentru toți reprezentanții partidelor politice, pe de o parte, și pentru cei care l-au acuzat de interese politice, de cealaltă parte, suceveanul scriind în acest sens pe pagina sa de Facebook: 

"S-au predat listele la europarlamentare și, surprinzător pentru unii pizmași cronici, Ștefan Mandachi nu se află pe niciuna :))))
În schimb, am făcut eu o listă cu niște ulițe pe care niște "listați" (de vreo 30 ani încoace) ne oferă oportunitatea să ne dezvoltăm afacerile în România anului 2019. 
Mulțumiri speciale, PDL, PSD, PNȚCD, PNL, USL, ALDE și , Independențiilor, pentru modul în care au ghidonat țara noastră de facem 16 ore de la Târgu Jiu la Botoșani. 
#șîeu #număopresc #CumEraCuPolitica?"

Târgu Jiu - Botoșani, un drum de 643 km parcurs în 15 ore și 46 minute, respectând toate regulile de circulație și toate indicatoarele rutiere:

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu cât vor întârzia pensiile în luna mai. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii înainte de Paști

astăzi, 14:10
125

Pensia va veni cu o întârziere de 5-6 zile în luna mai pentru 2.500.000 pensionari care primesc banii de la poștaș. Motivul îl reprezintă faptul că primele zile ale lunii v...

ANAF a publicat Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile!

astăzi, 13:48
74

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele...

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
643

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....