O tânără s-a dus la Urgențe, pentru că a slăbit cinci kilograme în trei luni

O tânără s-a dus la Urgențe, pentru că a slăbit cinci kilograme în trei luni

O tânără a lăsat cadrele medicale ale Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean fără cuvinte, prin prisma motivului prezentării acesteia în rândul pacienților necesitând îngrijiri în regim prioritar. S-a întâmplat duminică, 29 decembrie a.c., în jurul orei 14:00.

Întrebată care era problema urgentă pentru care a venit la UPU, fata în vârstă de 17 ani le-a spus asistenților medicali că se simțea foarte bine, însă slăbise în jur de 5 kilograme, în ultimele două sau trei luni, ceea ce o îngrijora.

Personalul, dar și alți pacienți prezenți au rămas surprinși la auzirea unei asemenea „probleme”. Fata a fost îndrumată spre ieșire, explicându-i-se că dilema sa nu constituia o urgență și că mai potrivit este un consult de către medicul de familie.

Unitatea de Primiri Urgențe a fost copleșită de pacienți, în ultima perioadă, în speță din cauza incidentelor petrecute din Ajunul Crăciunului până în prezent, astfel că „vizita” tinerei a generat, pe lângă stupoare, și revoltă.

 

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Document: Un bărbat stabilit în Botoșani înaintează prim-ministrului problema de infrastructură rutieră din localitatea de reședință. „Doresc să contribui la o viață socială demnă de anul 2020”

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020
1730

Un bărbat stabilit în localitatea Codreni, din comuna Mileanca, înaintează, în numele tuturor cetățenilor din unitatea teritorial-administrativă în care locuiește, un mem...

Fostul șef al IPJ Cristian Cucoreanu, după ce a fost găsit nevinovat în dosarul deschis de DNA: „Turnătorii care au pus piste false, să răspundă!”

Vineri, 24 Ianuarie 2020
1623

Un fost șef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Botoşani, Cristian Cucoreanu, a fost achitat de către judecători într-un dosar deschis de Direcția Națională Anticorupție &ndas...

Primarul comunei Românești și-a motivat migrarea spre ALDE: voia cinci kilometri de asfalt și o sală de sport, dar PSD l-a ignorat

Joi, 23 Ianuarie 2020
767

Primarul comunei Româneşti, din judeţul Botoşani, Dumitru Buzoianu, și-a motivat public, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată joi, de ce a părăsit PSD și a aderat la ...