O femeie de 55 de ani, din Stăuceni, a ajuns la Urgenţe, cu piciorul secționat de o motocoasă!

O femeie de 55 de ani, din Stăuceni, a ajuns la Urgenţe, cu piciorul secționat de o motocoasă!

O femeie de 55 de ani, din Stăuceni, a ajuns la Urgenţe cu un picior aproape secţionat chiar de soţul ei, din greşeală.

Totul s-a întâmplat vineri, când soţul femeii a decis să cureţe grădina de buruieni şi arbuşti. Din acest motiv, acesta a luat o motocoasă, pe care a echipat-o cu un disc special, mult mai puternic şi mai ascuţit decât firul cu care acestea vin echipate standard.

La un moment dat însă, când soţia acestuia era lângă el, bărbatul a scăpat motocoasa de sub control, după ce a lovi cu discul o piatră. Din nefericire, unealta s-a oprit în piciorul femeii, pe care aproape l-a retezat în totalitate.

Pierzând mult sânge şi speriată, femeia a încercat să se panseze, iar soţul ei a solicitat ajutorul cadelor medicale prin serviciul de urgenţă 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului judeţean de Ambulanţă (SJA), care i-a acordat femeii primul ajutor, dar a şi anunţat cazul grav în Urgenţe, pentru ca o echipă medicală să fie pregătită pentru a o prelua pe aceasta.

Urmează ca medicii să încerce, prin mai multe intervenţii chirurgiocale, să îi redea femeii funcţionalitatea gambei, pentru a nu fi vorba de o amputaţie.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pesta porcină africană a făcut praf tradițiile românilor!

astăzi, 11:58
36

Tot mai mulți români uită de tradiţia sacrificării porcilor de Crăciun. Pesta porcină africană, puzderia de supermarketuri, dar şi noile reglemetări în vigoare sunt cauzele pierde...

A rămas fără mașină, după ce a condus fără permis

astăzi, 11:51
50

Poliţiştii dorohoieni au depistat în trafic, duminică, pe drumul comunal DC 77, pe raza localităţii Dersca, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din localitate.În...

Un moldovean a încercat să treacă granița la volan, fără permis de conducere

astăzi, 11:38
47

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu...