O familie de botoșăneni își caută un membru al familiei dispărut la Munchen!

O familie de botoșăneni își caută un membru al familiei dispărut la Munchen!

O familie din Botoșani a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe un botoșănean care lucra în zona Munchenului, și care a dispărut acum câteva zile.

Botoșăneanul lucra la o companie în domeniul construcțiilor, în zona unei suburbii de la marginea Centurii 99, care ocolește Munchenul, respectiv în zona localității Trudering – Riem, pe Rappenweg Strase 21181829.

“Irinel Racu(nus) din Dragușeni, Botoșani, plecat la lucru în Germania la firma Rappenweg 21181829 Bayern Munchen a dispărut din data de 21 august 2019, ora aproximativă 13. A dispărut de pe șantierul de lucru.  În momentul dispariției purta șapcă verde, tricou inscripționat cu numele firmei și Vesta portocalie”, a scris unul din membrii familiei pe rețeaua de socializare.

În condițiile în care Munchenul are o comunitate foarte mare de români, fiind una din zonele cele mai agreate de muncitorii români plecați în Germania, mai ales datorită condițiilor geografice și climatice foarte asemănătoare celor din România, familia speră să-l găsească pe botoșăneanul dispărut.   

“Cei care cunosc detalii despre caz, sau l-au văzut după data sus menționată, rog sa mă contacteze la numărul de telefon 0756.701.402” a scris pe rețelele de socializare, Florin Racu, unul din membrii familiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
11

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
496

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
156

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...