O familie de botoșăneni își caută un membru al familiei dispărut la Munchen!

O familie de botoșăneni își caută un membru al familiei dispărut la Munchen!

O familie din Botoșani a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe un botoșănean care lucra în zona Munchenului, și care a dispărut acum câteva zile.

Botoșăneanul lucra la o companie în domeniul construcțiilor, în zona unei suburbii de la marginea Centurii 99, care ocolește Munchenul, respectiv în zona localității Trudering – Riem, pe Rappenweg Strase 21181829.

“Irinel Racu(nus) din Dragușeni, Botoșani, plecat la lucru în Germania la firma Rappenweg 21181829 Bayern Munchen a dispărut din data de 21 august 2019, ora aproximativă 13. A dispărut de pe șantierul de lucru.  În momentul dispariției purta șapcă verde, tricou inscripționat cu numele firmei și Vesta portocalie”, a scris unul din membrii familiei pe rețeaua de socializare.

În condițiile în care Munchenul are o comunitate foarte mare de români, fiind una din zonele cele mai agreate de muncitorii români plecați în Germania, mai ales datorită condițiilor geografice și climatice foarte asemănătoare celor din România, familia speră să-l găsească pe botoșăneanul dispărut.   

“Cei care cunosc detalii despre caz, sau l-au văzut după data sus menționată, rog sa mă contacteze la numărul de telefon 0756.701.402” a scris pe rețelele de socializare, Florin Racu, unul din membrii familiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Aveți grijă pe cine primiți în casă! O femeie i-a furat unei bătrâne toată pensia

astăzi, 11:16
46

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Truşeşti  au identificat o femeie de 50 de ani, din comuna Dobârceni, bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt calificat de la o bătr...

Astăzi a fost semnat contractul pentru achiziția de autobuze în municipiul Botoșani - VIDEO

astăzi, 10:44
243

La Botoșani a fost semnat astăzi contractul pentru achiziția de autobuze în leasing de către Eltrans SA, unitate care asigură transportul public din municipiu cu ajutorul tramvaielor.Un...

Marius Croitoru, spectacol la conferința de presă, după victoria cu Iași: "În spatele fundașilor mei se mai juca o miuță"

astăzi, 10:11
418

Marius Croitoru a făcut spectacol ieri seară la conferința de presă de după victoria cu Poli Iași.După ce a reușit să-și pună medalia de bronz a primei divizii la gât, încă...