Mama botoșănencei de 29 de ani, dispărută fără urmă la Valencia: "În ultima vreme era foarte tristă"

A terminat facultatea, și-a luat diploma de inginer chimist, dar în România nu a găsit nimic de muncă, așa că s-a dus în Spania, unde lucrau mama și cei doi frați ai săi.

Mama botoșănencei de 29 de ani, dispărută fără urmă la Valencia: "În ultima vreme era foarte tristă"

Cu fiecare zi care trece speranțele se tranformă din ce în ce mai mult în disperare. Nicio știre despre fata dispărută pe 19 noiembrie în Valencia.

Claudia Șufăru, 29 de ani, din Dorohoi, a plecat duminică, 19 noiembrie din casa în care locuia cu unul din frații ei, la Real de Montroy, în apropiere de Valencia, și nu s-a mai întors.

Mama ei, Nely Șufăru, de 14 ani în Spania, nu mai are liniște de atunci. Povestește că fata venise în urmă cu aproape 4 ani în Spania pentru a-și căuta de muncă. A terminat facultatea, și-a luat diploma de inginer chimist, dar în România nu a găsit nimic de muncă, așa că s-a dus în Spania, unde lucrau mama și cei doi frați ai săi, scrie gazetaromaneasca.com.

Mama sa lucrează în apropiere de Valencia. Un frate este căsătorit, cu familie, la casa lui. Fata locuia cu al doilea frate și cu prietena acestuia. Toți trei mergeau la cules de portocale, plecau dimineața și se întorceau în fiecare zi la 7. Claudia era de felul ei mai retrasă, dar în ultima vreme părea chiar tristă. "De două luni și ceva era tristă, mai tristă decât normal".

În sâmbăta dinainte de dispariție nu a lucrat. Duminică, rudele ei au plecat la piață, ea a rămas acasă. Nu a  spus nimănui că ar fi avut de gând să iasă. A plecat și dusă a fost. "La început am crezut că a ieșit să ia aer".

Apoi ipoteza a fost că s-a dus să își ia un telefon nou, pentru că telefonul ei era stricat de vreo două săptămâni. A luat 700 de euro din casă. Și-a luat cartea de identitate, dar nu și permisul de conducere. Cineva a văzut-o într-o stație de autobuz, de unde se ia mașina spre Valencia.

Au așteptat-o seara, au crezut că poate a rămas în Valencia noaptea, la vreo cunoștință sau, foarte improbabil, la vreun hotel. Au așteptat-o luni toată ziua. Marți dimineața familia a prezentat denunț la poliție. Investigatorii au controlat camerele de luat vederi și au descoperit că fata a coborât din autobuz la Valencia, la stația centrală. De acolo i s-a pierdut urma.

Cu ajutorul unei asociații care se ocupă de dispăruți, Asociación SOS Desaparecidos, în toată Valencia au fost puse afișe cu imaginea Claudiei. Desaparecida, dispărută. A plecat voluntar de acasă? I s-a întâmplat ceva rău? Familia face un apel, la oricine ar putea să o fi văzut în aceste zile.

Claudia Șufaru are 1,69 înălțime și 50 de kilograme. Are părul lung, drept și vopsit în roșu și ochi verzi.

Cei care știu ceva despre ea sunt rugați să scrie la sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
542

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
392

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2817

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...