Invitaţie la bunătate! Colectă realizată de elevii- actori pentru copiii nefericiţi ai Botoşaniului

"Hai să dăruim împreună un Crăciun jucăuș copiilor! Și de aici vă cerem ajutorul! Vă invităm să donați orice hăinuță, jucărie, carte de citit și/sau de colorat pănă luni, 19 decembrie, în sala P.07 (clasa a XI-a G) a Colegiului Național "Mihai Eminescu" sau în sala 7 (12 G) lângă papetărie - Colegiul Național "A.T. Laurian"

Invitaţie la bunătate! Colectă realizată de elevii- actori pentru copiii nefericiţi ai Botoşaniului

 Serbare CPMRU  Ştiri.Botoşani.Ro

Copii cer ajutor pentru alţi copii! Echipa festivalului de teatru adolescent AmFiTeatru cere sprijinul botoşănenilor mici şi mari pentru ca împreună să facă o bucurie copiilor mai puţin norocoşi, găzduiţi de Centrul de Primire a Minorului în Regim de Urgenţă.

La fel ca anul trecut, elevii-actori vor să le dăruiască micuţilor interni de la Centrul „Micuţ Prinţ” cadouri care să le facă sărbătorile de iarnă mai frumoase. "Hai să dăruim împreună un Crăciun jucăuș copiilor! Și de aici vă cerem ajutorul! Vă invităm să donați orice hăinuță, jucărie, carte de citit și/sau de colorat pănă luni, 19 decembrie, în sala P.07 (clasa a XI-a G) a Colegiului Național "Mihai Eminescu" sau în sala 7 (12 G) lângă papetărie - Colegiul Național "A.T. Laurian", arată elevii- actori într-un mesaj răspândit inclusiv pe reţelele de socializare.

Marţi, pe 20 decembrie, echipa festivalului de teatru adolescent AmFiTeatru va organiza un mic spectacol pentru copiii de la Centru, iar după spectacol, echipa festivalului le va dărui copiilor mici pachețele cu bucurii.

Anul trecut, acţiunea elevilor- actori s-a bucurat de succes în rândul copilaşilor care au primit cu lacrimi de bucurie în ochi darurile pregătite. Despre acel moment, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Picături de bucurie într-o lume a tristeţii! Frumoasa aventură a lui Moş Nicolae în lumea copiilor trişti din Botoşani. FOTO- VIDEO

 

Spune-ne opinia ta