După 20 de ani, o botoșăneancă speră să își găsească surorile abandonate de părinți

După 20 de ani, o botoșăneancă speră să își găsească surorile abandonate de părinți

Botoșăneanca Mihaela Vladan a lansat de curând, pe rețelele de socializare, un apel adresat tuturor celor care ar putea să o ajute să-și găsească surorile.

Despărțite de la o vârstă fragedă, Mihaela Vladan împreună cu cele două surori, au fost abandonate de părinți și înfiate de alte familii. Fetele nu au mai reușit să țină legătura iar urmele lor s-au pierdut în timp.

Botoșăneanca nu a abandonat căutările, chiar dacă nu și-a mai văzut surorile de aproximativ 19 ani. Știe doar că gemenele au fost înfiate de familia unui doctor din București și roagă persoanele care dețin informații să o ajute să le găsească.

„Vin și eu cu o rugăminte din toata inima. Când eram micuță, am fost abandonată și au fost date spre înfiere si surorile mele gemene, care atunci aveau 3 anișori! Dar am tot căutat și tot îmi caut surorile și nu le-am găsit de 19 ani! Menționez că sunt născute pe 13 ianuarie1993.

Când gemenele au fost înfiate, am aflat ca le-a adoptat  un doctor din București și că le cheamă CENDECOP LOREDANA și PETRONELA.

Vă rog din suflet daca ați auzit de aceste nume sau de aceste surori gemene, nu ezitați să-mi scrieți! Le caut de atâția ani!”, este mesajul transmis de Mihaela Vladan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Manifestările dedicate Zilei Culturii Naționale s-au încheiat în această seară la Muzeul județean Botoșani

astăzi, 21:32
70

Manifestările dedicate Zilei Culturii Naționale s-au încheiat în această seară la Muzeul județean Botoșani, cu o serie de proiecții dedicate poetului Mihai Eminescu.La ora1...

Preotul paroh Ioan Alupoaie a învins în lupta cu Covid-19. În cel mai scurt timp va reveni alături de enoriași

astăzi, 18:33
633

Preotul Ioan Alupoaie, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din Parcul Tineretului, a trecut prin momente dificile, fiind confirmat luna trecută cu noul coronavirus. Starea preotului botoșănean a...

Te-Deum pentru marele poet național, la Biserica Uspenia (FOTO)

astăzi, 17:49
196

Cu prilejul împlinirii a 171 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, la Biserica Uspenia, locul unde a fost botezat poetul, a fost oficiată vineri o slujbă de Te-Deum, de către trei preoț...