După 20 de ani, o botoșăneancă speră să își găsească surorile abandonate de părinți

După 20 de ani, o botoșăneancă speră să își găsească surorile abandonate de părinți

Botoșăneanca Mihaela Vladan a lansat de curând, pe rețelele de socializare, un apel adresat tuturor celor care ar putea să o ajute să-și găsească surorile.

Despărțite de la o vârstă fragedă, Mihaela Vladan împreună cu cele două surori, au fost abandonate de părinți și înfiate de alte familii. Fetele nu au mai reușit să țină legătura iar urmele lor s-au pierdut în timp.

Botoșăneanca nu a abandonat căutările, chiar dacă nu și-a mai văzut surorile de aproximativ 19 ani. Știe doar că gemenele au fost înfiate de familia unui doctor din București și roagă persoanele care dețin informații să o ajute să le găsească.

„Vin și eu cu o rugăminte din toata inima. Când eram micuță, am fost abandonată și au fost date spre înfiere si surorile mele gemene, care atunci aveau 3 anișori! Dar am tot căutat și tot îmi caut surorile și nu le-am găsit de 19 ani! Menționez că sunt născute pe 13 ianuarie1993.

Când gemenele au fost înfiate, am aflat ca le-a adoptat  un doctor din București și că le cheamă CENDECOP LOREDANA și PETRONELA.

Vă rog din suflet daca ați auzit de aceste nume sau de aceste surori gemene, nu ezitați să-mi scrieți! Le caut de atâția ani!”, este mesajul transmis de Mihaela Vladan.

 

Spune-ne opinia ta