Ce nu face omul pentru viața lui? Un american a coborât dintr-un zgârie-nori pe fațadă, ca să se salveze dintr-un incendiu!

Ce nu face omul pentru viața lui? Un american a coborât dintr-un zgârie-nori pe fațadă, ca să se salveze dintr-un incendiu!

Asta da aventură! Un american a ajuns, vrând-nevrând, Omul-Păianjen. El rivalizează cu cei mai mari cățărători pe zgârie-nori, după ce, în urma unui incendiu, s-a aventurat să coboare, pe fațada blocului, din etaj în etaj.

Focul a fost pus de cineva, la etajul 19, ultimul nivel. Bărbatul a pornit-o în jos pe fațada blocului, sub privirile uluite ale pompierilor.

A fost filmat dintr-un elicopter al echipelor de intervenție, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
31

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
191

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
427

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...