Ce nu face omul pentru viața lui? Un american a coborât dintr-un zgârie-nori pe fațadă, ca să se salveze dintr-un incendiu!

Ce nu face omul pentru viața lui? Un american a coborât dintr-un zgârie-nori pe fațadă, ca să se salveze dintr-un incendiu!

Asta da aventură! Un american a ajuns, vrând-nevrând, Omul-Păianjen. El rivalizează cu cei mai mari cățărători pe zgârie-nori, după ce, în urma unui incendiu, s-a aventurat să coboare, pe fațada blocului, din etaj în etaj.

Focul a fost pus de cineva, la etajul 19, ultimul nivel. Bărbatul a pornit-o în jos pe fațada blocului, sub privirile uluite ale pompierilor.

A fost filmat dintr-un elicopter al echipelor de intervenție, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat a ajuns la spital, după ce un șofer din Botoșani a provocat un accident

astăzi, 14:42
106

Sâmbătă, în jurul orei 10.30, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 29, în afara localității Salcea, un bărbat de 49 de ani din județul Botoșani, nu a păstrat o dista...

Moment hilar la Prefectură. Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost pus să prezinte prognoza meteo

astăzi, 13:04
454

Prefectul Valentin-Alexandru Colbu a convocat, vineri, 17 ianuarie a.c., o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), în calitate de preşedinte. Întrunirea a...

Fotografiile zilei: Răsărit la Mănăstirea Zosin

astăzi, 12:47
573

Aflată într-o zonă pitorească din județul Botoșani, lângă o pădure, Mănăstirea Zosin a ajuns în atenția iubitorilor de frumos din toată țara, prin obiectivul lui Burlacu ...