Botoșănenii se jefuiesc între ei la… Suceava!

Botoșănenii se jefuiesc între ei la… Suceava!

La 19.08.2019, ora 09.55,  Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat de 24 de ani din județul Botoșani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturismul parcat pe raza localității!

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, la 19.08.2019, ora 09.00, a lăsat bunuri de valoare în interiorul autoturismului parcat pe o stradă din municipiul Suceava, prin spargerea geamului unei portiere, persoane necunoscute au sustras o borsetă cu bani, documente și bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 5.000 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat ca fiind un bărbat de 32 de ani tot din județul Botoșani, asupra căruia au fost identificate bunurile sustrase.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, bărbatul de 32 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 20.08.2019 să fie prezentat instanței de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
400

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
710

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
196

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...