Botoșănenii se jefuiesc între ei la… Suceava!

Botoșănenii se jefuiesc între ei la… Suceava!

La 19.08.2019, ora 09.55,  Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat de 24 de ani din județul Botoșani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturismul parcat pe raza localității!

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, la 19.08.2019, ora 09.00, a lăsat bunuri de valoare în interiorul autoturismului parcat pe o stradă din municipiul Suceava, prin spargerea geamului unei portiere, persoane necunoscute au sustras o borsetă cu bani, documente și bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 5.000 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat ca fiind un bărbat de 32 de ani tot din județul Botoșani, asupra căruia au fost identificate bunurile sustrase.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, bărbatul de 32 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 20.08.2019 să fie prezentat instanței de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marius Croitoru, spectacol la conferința de presă, după victoria cu Iași: "În spatele fundașilor mei se mai juca o miuță"

astăzi, 10:11
207

Marius Croitoru a făcut spectacol ieri seară la conferința de presă de după victoria cu Poli Iași.După ce a reușit să-și pună medalia de bronz a primei divizii la gât, încă...

Săptămâna „Școala altfel” se va desfășura doar în incinta școlilor

astăzi, 10:01
142

Ministerul Educației a trimis către Inspectoratele Școlare Județene o adresă prin care a recomandat ca activitățile planificate în cadrul Săptămânii „Școala altfel” s...

Declarația unică se depune la ANAF până la 25 mai 2020

astăzi, 09:53
76

Agenția Națională de Administrare Fiscală informează contribuabilii că termenul de depunere a Declarației unice este 25 mai 2020.Acest formular se utilizează atât pentru declararea i...