Acțiuni ale Poliției: Amenzi de aproape 7000 de lei au fost împărțite în mai puțin de 24 de ore

Acțiuni ale Poliției: Amenzi de aproape 7000 de lei au fost împărțite în mai puțin de 24 de ore

Polițiștii au împărțit amenzi în valoare de aproape 7000 de lei în județ, în mai puțin de 24 de ore, în urma unor controale privind activitatea agenților economici, respectiv în urma unor filtre de trafic. 

Sâmbătă, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi a actelor ilicite de comerţ.

Cu ocazia activităţilor, au fost legitimate 35 de persoane, controlate 29 de autovehicule şi verificate șase unităţi economice.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 10 sanţiuni contravenţionale, în valoare de 2500 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri şi numerar, în valoare de 1.100 de lei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Darabani au organizat o acţiune pe raza de competenţă, în special în zona localurilor de alimentaţie publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi pentru evidenţierea elementului poliţienesc.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 20  de persoane şi controlate 20 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.800 de lei.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Cu colindul prin străini

Miercuri, 11 Decembrie 2019
83

Publicăm astăzi o altă poezie venită pe adresa de poștă electronică a redacției. “Sunt Stefania Vasile, poet,și am fost invitată de o prietenă să vă trimit câteva dintre versu...

USR Botoşani își cere scuze de la rromii din Botoșani și promite să le refacă Centrul Istoric

Miercuri, 11 Decembrie 2019
305

Uniunea Salvaţi România Botoşani și-a cerut astăzi scuze oficial, într-un comunicat de presă, față de rromii de la Botoșani și a anunțat că au un proiect prin care vor reface &i...

Bărbat în stare gravă, după ce a fost acroșat cu mașina. Autorul a modificat locul accidentului

Miercuri, 11 Decembrie 2019
1200

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Botoşani, a ajuns la Urgențe, după ce a fost acroșat de un autoturism, pe strada Primăverii din localitate, miercuri seară.Aces...