Acțiuni ale Poliției: Amenzi de aproape 7000 de lei au fost împărțite în mai puțin de 24 de ore

Acțiuni ale Poliției: Amenzi de aproape 7000 de lei au fost împărțite în mai puțin de 24 de ore

Polițiștii au împărțit amenzi în valoare de aproape 7000 de lei în județ, în mai puțin de 24 de ore, în urma unor controale privind activitatea agenților economici, respectiv în urma unor filtre de trafic. 

Sâmbătă, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi a actelor ilicite de comerţ.

Cu ocazia activităţilor, au fost legitimate 35 de persoane, controlate 29 de autovehicule şi verificate șase unităţi economice.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 10 sanţiuni contravenţionale, în valoare de 2500 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri şi numerar, în valoare de 1.100 de lei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Darabani au organizat o acţiune pe raza de competenţă, în special în zona localurilor de alimentaţie publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi pentru evidenţierea elementului poliţienesc.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 20  de persoane şi controlate 20 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.800 de lei.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alternativă de petrecere a timpului liber împreună cu copiii, la Mănăstirea Doamnei

Miercuri, 8 Iulie 2020
502

Aflat la câțiva kilometri de municipiul Botoșani, „colțul de Rai” de la Mănăstirea Doamnei este locul ideal de petrecere a timpului liber, atât pentru copii cât și ...

Antrenorul FC Botoşani: „Vom avea aceeaşi abordare ofensivă cu Astra”

Miercuri, 8 Iulie 2020
113

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Marius Croitoru, a anunţat, miercuri, că va păstra abordarea ofensivă în meciul de vineri contra Astrei Giurgiu, din etapa a şaptea a play-off-ulu...

Funcționar al APIA Botoșani internat cu coronavirus, alți patru angajați în izolare

Miercuri, 8 Iulie 2020
421

Un funcționar al Agenției pentru Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) din Botoșani a fost diagnosticat cu noul coronavirus, luni, după ce s-a prezentat la spital cu o stare de să...