Acțiuni ale Poliției: Amenzi de aproape 7000 de lei au fost împărțite în mai puțin de 24 de ore

Acțiuni ale Poliției: Amenzi de aproape 7000 de lei au fost împărțite în mai puțin de 24 de ore

Polițiștii au împărțit amenzi în valoare de aproape 7000 de lei în județ, în mai puțin de 24 de ore, în urma unor controale privind activitatea agenților economici, respectiv în urma unor filtre de trafic. 

Sâmbătă, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi a actelor ilicite de comerţ.

Cu ocazia activităţilor, au fost legitimate 35 de persoane, controlate 29 de autovehicule şi verificate șase unităţi economice.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 10 sanţiuni contravenţionale, în valoare de 2500 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri şi numerar, în valoare de 1.100 de lei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Darabani au organizat o acţiune pe raza de competenţă, în special în zona localurilor de alimentaţie publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi pentru evidenţierea elementului poliţienesc.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 20  de persoane şi controlate 20 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.800 de lei.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
23

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
68

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
87

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...