Concursuri pe bandă rulantă la Spitalul Mavromati, pentru noi angajări

Concursuri pe bandă rulantă la Spitalul Mavromati, pentru noi angajări

Spitalul Județean Mavromati va organiza un nou concurs pentru ocuparea mai multor posturi de asistenți medicali și infirmieri.

Două posturi de asistent medical debutant și un post de infirmier debutant au fost scoase la concurs la Secția de Pediatrie, iar la Secția Chirurgie Generală, pentru sediul din strada Marchian, se caută doi asistenți medicali debutanți.

Un post de asistent medical debutant a fost scos la concurs și la Blocul Operator.

Concursurile pentru noile posturi vor fi organizate în perioada 21-24 aprilie. Data limită de înscriere la concurs este 7 aprilie.

Concursul va consta într-o probă scrisă, o probă practică și un interviu. Posturile din sistemul sanitar botoșănean au devenit din ce în ce mai atractive, mai ales după majorările salariale, lefurile asistenților medicali depășind în unele cazuri 2.000-3.000 de lei.

Unitatea spitalicească a scos la concurs și un post de lăcătuș mecanic, concursul fiind programat pentru data de 12 aprilie. 

Vezi AICI detalii despre concursuri!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
9

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
91

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
188

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...