A chemat Ambulanța pentru a ajunge la Botoșani, la iubit!

O tânără din județul Botoșani a pus pe jar cadrele medicale, în urma unui apel la 112, dar la scurt timp după ce a fost adusă la spital și-a revenit brusc și a plecat. Nu singură, ci însoțită de iubit.

A chemat Ambulanța pentru a ajunge la Botoșani, la iubit!

Vineri seara, o ambulanță a fost direcționată către o adresă din Săveni, unde o tânără de 25 de ani ar fi înghițit mai multe pastile în scop suicidal.

Tânăra a fost preluată de echipajul medical și adusă la Unitatea de Primire Urgențe unde, conform protocolului, urma să fie supusă unei proceduri de spălături gastrice şi ţinută sub supraveghere medicală. La scurt timp însă după ce a ajuns la spital, a spus că se simte mai bine și, coincidență sau nu, și-a făcut apariția și un individ care s-a prezentat ca fiind iubitul fetei.

„Ca prin miracol, la Urgenţe a ajuns şi un bărbat, care s-a prezentat ca fiind iubitul ei, şi cu care a şi plecat la scurt timp, semnând că refuză tratamentul. Practic, a folosit ambulanţa pe post de taxi şi secţia noastră ca punct de întâlnire cu iubitul din oraş, iar noi nu putem face nimic în legătură cu asta”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Din păcate, nu este singurul caz din județul Botoșani în care ambulanța este pusă pe drumuri degeaba și folosită pe post de taxi. În urmă cu câteva luni, o tânără de 18 ani a sunat la Ambulanţă spunând că suferă de TBC, doar pentru ca în momentul în care a ajuns la spital să plece împreună cu iubitul, spunând că refuză tratamentul. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
5

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
348

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5631

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...