Silegeanu, reacție la ironiile lui Flutur: „Demonstrați că sunteți mai bun decât cei care se cred primari pe Facebook”

Silegeanu, reacție la ironiile lui Flutur: „Demonstrați că sunteți mai bun decât cei care se cred primari pe Facebook”

Comunicat:

Un OM trecut de o anumită vârstă care nu știe sa folosească Facebook, ce face?

Aranjează o conferință de presă la Cornișa pentru că i se permite... Oamenii care se cred primari și fac campanie pe Facebook? De ce nu? Păi Guvernul dumneavoastră a interzis o altfel de campanie sau uitați, domnule Primar?

Este un drept constituțional acela de a participa la alegerile locale ca Independent. Din câte observ și dumneavoastră faceți campanii plătite pe Facebook.

Vorbiți de adversari care nu au făcut nimic în 8 ani? Dați nume și asumați-vă ceea ce spuneți. Vorbiți de nume care nu au clădit o afacere în acest oraș? Dați nume și asumați-vă ceea ce spuneți.

Lăsați pomenile electorale gen autobuze, ANL-uri și ajutoarele venite de la U.E. Concret, vă cer public să spuneți ați făcut pentru orașul acesta în ultimul dumneavoastră mandat!

Acum asfaltați niște străzi și vă lăudați ca și cum ar fi o mare realizare? Pai dacă este așa, de ce nu faceți pentru binele botoșănenilor și pentru dezvoltarea orașului ceva lună de lună?

Haideți domnule Primar în funcție! Sunteți mai bun decât atât...

Ieșiți să vă “observe“ cetățenii mai des... fiți lângă ei și acceptați să vorbească cu dumneavoastră față în față și nu cu poliția de pază sau de la ușa Primăriei....

Dacă tot mai vreți un mandat, demonstrați că sunteți mai bun față de toți cei  care “se cred Primari pe Facebook”. Ce ziceți? Puteți?

Vă transmite aceste lucruri un Candidat cu Reclamă pe Facebook.

(Comunicat de presă emis de către Cătălin Silegeanu - candidat independent la funcția de primar al municipiului Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(Video) Roxana Țurcanu: „Tinerii așteaptă lucruri concrete de la Primăria Botoșani, iar locuințele ANL ar fi trebuit să fie prioritatea municipalității!”

astăzi, 13:11
34

Comunicat de presă:Problema cea mai stringentă a tinerilor botoșăneni cu care am interacționat în ultima vreme în calitatea mea de candidat la Primăria Municipiului Botoșani, es...

Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

astăzi, 13:00
243

Mai multe cadre medicale sunt anchetate de poliţişti, după ce un pacient din județ a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei din portofel.Totul s-a întâmplat la începutul s...

Accident rutier mortal în județ. Șoferul era beat

astăzi, 12:53
315

O femeie și-a pierdut viața, vineri după-amiază, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs în localitatea Podriga din comuna Drăgușeni, din cauza neatenției unui șofer...