Reorganizare pe scena politică: PSD, PRO România, ALDE, PSDI și UNPR pregătesc o mare alianță de stânga

Reorganizare pe scena politică: PSD, PRO România, ALDE, PSDI și UNPR pregătesc o mare alianță de stânga

După ce ieri liderii ALDE au anunțat că se alătură grupului PSD din Parlament, cea mai mare alianță de stânga ar putea deveni în cel mai scurt timp o realitate.

În orice caz, se pregătește cea mai mare alianță de stânga. Potrivit surselor Realitatea, președinții PSD, PRO România, ALDE, PSDI și UNPR au în plan unirea forțelor și repoziționarea pe scena politică din România, cu scopul câștigării alegerilor și preluarea puterii.

Consensul politic între Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Marian Vanghelie și Gabriel Oprea va întări stânga politică într-o alianță puternică, menită să redobândească și, cel mai important, să regândească guvernarea.

Astfel, potrivit surselor citate, liderii politici urmează să țină o serie de consultări privind elaborarea și implementarea strategiei de consolidare a alianței.

În acest context, la Botoșani îi vom vedea în cel mai scurt timp la aceeași masă pe senatorul PSD Doina Elena Federovici, sau deputatul Marius Budăi, cu deputatul PRO România Mihaela Huncă și liderii ALDE, Roxana Florentina și Florin Țurcanu, ceea ce, până nu demult, părea puțin probabil.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
204

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
38

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
305

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...