Pro România și-a anunțat candidații la funcția de primar în două comune din județ

Pro România și-a anunțat candidații la funcția de primar în două comune din județ

Coordonatorul organizației județene Botoșani a Pro România, Mihaela Huncă, a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc vineri la sediul Pro România, candidații la funcția de primar ai comunelor Corni și Leorda.

Este vorba despre Constantin Alupoaie, candidatul Pro România la Primăria Corni, și Răzvan Amariei, pentru Primăria Leorda.

“Astăzi am alături de mine doi distinși colegi care au o experiență profesională și mai ales în administrația publică și care doresc să se implice în administrarea mai bună a comunelor Corni și Leorda. E vorba de  Constantin Alupoaie și Răzvan Amariei. Dumnealor sunt alături de noi, cei de la Pro România, de mai multă vreme și au hotărât să candideze la funcția de primari. Amândoi cunosc foarte bine problemele oamenilor și au soluții de a le rezolva”, a precizat Mihaela Huncă.

Dacă Răzvan Amariei, candidatul la funcția de primar în cadrul Primăriei Leorda, și-a prezentat pe scurt obiectivele și problemele cu care se confruntă la momentul actual administrația de aici, Constantin Alupoaie a preferat  să nu transmită nimic potențialilor votanți.

“Sunt candidatul Pro România la Primăria comunei Leorda, o primărie care în momentul de față este o primărie grea. Nu are secretar din anul 2016. Încă din primăvară am rămas și fără asistenți sociali, într-un moment destul de greu ținând cont și de virusul care a apărut pe teritoriul României. Avem nevoie de proiecte pentru persoanele în vârstă, avem nevoie de proiecte care să vină în ajutorarea tuturor cetățenilor din comuna Leorda, cum ar fi gaz metan sau canalizare. E nevoie de mult mai multă implicare administrativă în rezolvarea problemelor cetățenilor din comuna Leorda”, a transmis Răzvan Alupoaie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Primarul Cătălin Flutur la începerea lucrărilor la „Sfântul Gheorghe”: „Este o biserică simbol a orașului”

astăzi, 15:00
309

La slujba de inaugurare a lucrărilor de reabilitare a Bisericii „Sfântul Gheorghe”, care a avut loc astăzi,  a luat parte și primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur...

Moment istoric pentru Biserica “Sfântul Gheorghe” din Botoșani: au început lucrările de reabilitare

astăzi, 14:04
1515

Ziua de 10 august 2020 reprezintă un moment istoric pentru Biserica “Sfântul Gheorghe”  dar și pentru locuitorii municipiului Botoșani.Începând de astăzi, l...

Mihai Țurcanu, noul șef DSVSA Botoșani: Formăm o echipă și relația noastră va fi aproape perfectă

Joi, 6 August 2020
688

Noul director al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) din Botoșani, Mihai Țurcanu, a susținut astăzi prima conferință de presă de la numirea sa în func...