Președintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici: 25 de profesioniști din Botoșani au semnat adeziunea la PSD

Președintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici: 25 de profesioniști din Botoșani au semnat adeziunea la PSD

Comunicat:

Președintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, a anunțat, astăzi, primirea în echipa social-democrată a 25 profesioniști din mai multe domenii de activitate. Printre cei care au semnat adeziunea la PSD se numără profesori, medici, artiști, ingineri, specialiști IT sau oameni de afaceri.

„Există o vorbă românească: cine se aseamănă se adună. Toată lumea știe că PSD are cei mai competenți oameni. Este deci firesc ca cei de valoare, cu o bună pregătire profesională să prefere PSD atunci când se decid să se implice în politică și administrație. Adeziunea lor ne onorează și sunt sigură că vom avea o bună colaborare în beneficiul comunității botoșănene”, a declarat Doina Federovici - președintele PSD Botoșani.

Directorul Teatrului Vasilache, Marius Rogojinschi, care se numără printre cei 25 de noi membri de partid a declarat că a ales echipa social-democrate pentru că  PSD este partidul cel mai preocupat de problemele sociale ale comunității.

„Putem face o comparație între guvernările PSD și cele ale altor partide. Veți vedea că întotdeauna când PSD a condus țara, economia a mers bine și am avut o creștere a nivelului de trai, în special la nivelul celor cu venituri mai mici. În ceea ce privește implicarea mea în viața social-culturală a municipiului, sunt în PSD pentru că am sincera și unica convingere că în mandatul de primar al domnului Cosmin Andrei, clădirea Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani va fi restaurată. Aceste lucruri m-au determinat să vin alături de echipa PSD Botoșani”, a declarat Marius Rogojinschi.

Marius Buliga, fostul viceprimar al Municipiului Botoșani, a afirmat că în decizia sa de a se înscrie în PSD a contat mult colaborarea pe care a avut-o cu viceprimarul Cosmin Andrei, în primărie.

 „Am lucrat 4 ani alături de Cosmin Andrei și am ajuns să înțeleg cât de mult contează să ai alături o echipă puternică. Am convingerea că alături de PSD voi putea face mai mult pentru comunitate”, a afirmat Buliga.

Angel Călin director adjunct al AJOFM Botoșani s-a alăturat echipei social democrate convins fiind că PSD prin politicile și proiectele promovate a fost, este și va fi alături oameni.

"Prin activitatea profesională desfășurată în decursul carierei mele, am fost aplecat către oameni, iar echipa PSD este formațiunea politică ce construieste, cu oameni, pentru oameni. Acesta este motivul principal care m-a determinat să mă alătur acestei echipei și mă simt deosebit de onorat să fac parte din familia social-democrată!", a menționat directorul adjunct al AJOFM.

(Comunicat de presă emis de organizația județeană PSD Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
21

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
251

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...