Președintele demisionar al PNL Botoșani conduce în continuare filiala locală

Președintele demisionar al PNL Botoșani conduce în continuare filiala locală

Chiar dacă și-a dat demisia de la conducerea organizației județene a PNL Botoșani, Cătălin Flutur este în continuare președintele filialei locale.

Asta susține deputatul Costel Șoptică, prim-vicepreședinte al organizației județene, care dă asigurări că la Botoșani nu există niciun vid în ceea ce privește managementul organizației.

"Intr-adevar, domnul Flutur si-a dat demisia, care conform statutului se inainteaza catre Biroul Politic National, care ia act de aceasta demisie si eventual merge mai departe prin numirea unui presedinte interimar. Situatia actualmente este ca Biroul Politic National nu a luat nicio decizie, in consecinta domnul Flutur este in continuare presedintele PNL, filiala Botosani, chiar din pozitia de demisionar. Cand din cei doi co-presedinti s-a creat functia de presedinte unic imediat dupa aceasta decizie a fost o alta decizie a Biroului Politic National in care prim-vicepresedintele coordonator are inclusiv drept de semnatura asupra tuturor documentelor emise de filiaala judeteana. Nu suntem intr-un vid de management in ceea ce priveste Botosaniul", a declarat deputatul Costel Șoptică.

În cursul zilei de luni va avea loc o noua sedinta a Biroului Politic National, dar  pe ordinea de zi nu este trecuta si luarea unei decizii vizavi de conducerea filialei de la Botosani. 

 

 

Spune-ne opinia ta