Cătălin Flutur consideră că mai mulți colegi din partid ar trebui să își dea demisia

Cătălin Flutur consideră că mai mulți colegi din partid ar trebui să își dea demisia

Numirea unui președinte la conducerea organizației județene a PNL Botoșani va fi făcută de conducerea centrală a partidului, până la această dată nefiind însă luată o astfel de decizie.

Cătălin Flutur și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației județene în luna decembrie, înaintând-o conducerii de la nivel central.

Flutur susține că RalucaTurcanu, președintele PNL, i-a cerut să revină asupra deciziei, dar în opinia sa ar trebui ca mai mulți lideri din țară să îi urmeze gestul.

"Biroul Permanent Național al PNL nu s-a mai întâlnit, nu trebuie să trimitem noi o porpunere. Avem prim-vicepreședinți, avem președinți la fieare organizație. Biroul Național se întâlnește săptămâna viitoare care va decide cine va conduce filiala de la Botoșani, până la alegeri. Ar trebui ca mult mai mulți colegi ai mei să adopte aceeași poziție, în primul rând cei care au fost sub media partidului. Noi chiar dacă am fost peste media partidului am crezut că este corect. Ar trebui mai mulți colegi din țară să facă același lucru", a spus Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta