PNL Botoșani: Nova Apaserv SA a fost condusă doar de șefi puși de PSD

PNL Botoșani: Nova Apaserv SA a fost condusă doar de șefi puși de PSD

Termeni duri între partidele politice de la Botoșani pe tema serviciilor companiei de apă, Nova Apaserv SA. Compania riscă să rămână fără energie electrică și să nu mai poată furniza apă populației și agenților economici, iar liberalii îi acuză de PSD-iștii locali că sunt vinovați de toată situația.

Într-un comunicat de presă, liberalii susțin că membrii PSD de la Botoșani se fac vinovați de toată această criză, iar Nova Apaserv a fost condusă doar de șefi puși de PSD.

“Doina Fedorovici, președintele Consiliului Județean Botoșani îndrăznește să solicite ajutor Guvernului pentru a salva de la faliment operatorul de apă din județ. Nu este lipsit de importanță să spunem că SC Nova Apaserv SA, societate aflată în subordinea Consiliului județean Botoșani condus în ultimii ani de PSD, deține monopol în județ în ceea ce privește furnizarea serviciilor de apă și canalizare și cu toate acestea a ajuns să acumuleze datorii de  50 de milioane de lei. Din cauza facturilor neachitate, Nova Apaserv riscă acum să rămână fără energie electrică și să nu mai poată furniza apă populației și agenților economici. 

Suntem convinşi că singurul vinovat de această situație dezastruoasă este PSD în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean Botoșani, mai exact ex-președintele Costică Macaleți și actualul președinte Doina Fedorovici.

Doamna Doina Fedorovici se lamentează acum și vrea să găsească alţi vinovați de această situație fără precedent. În declarațiile  publice pe care  le-a făcut vis-a-vis de acest subiect, președintele PSD omite cu bună știință să spună adevărul. Nova Apaserv a fost condusă doar de șefi puși de PSD și susținuți de dumneaei. Doamna Fedorovici nu poate să ascundă faptul că această societate, aflată în subordinea Consiliului Județean condus tot de PSD, a avut director susținut de PSD și consiliu de administrație dominat de pesediști. Inclusiv, o perioadă bună de timp,  președintele Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv a fost Dan Deleanu, membru marcant al PSD,  cumătrul doamnei Doina Fedorovici. Așa că despre ce vorbim?!

PNL Botoșani consideră că soluția pentru ieșirea operatorului de apă din această criză trebuie găsită de către conducerea Consiliului Județean Botoșani și nu de către Guvernul României, societatea fiind de altfel în subordinea CJ Botoșani”, a precizat astăzi într-un comunicat de presă Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta