Marius Budăi: „Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene ZERO”

Marius Budăi: „Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene ZERO”

Comunicat de presă:

​Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a venit la Botoșani pentru a ne umple de... promisiuni deșarte, în stilul deja consacrat al prim-ministrului Ludovic Orban și al celorlalți membri ai cabinetului său. „Vom face”, „Vom acorda” „Vom aplica”, „Vom drege” – promit, la unison, miniștrii PNL, în vreme ce, în realitate, nu au realizat, nimic concret, până acum. Astfel, Ministerul Fondurilor Europene nu a atras, încă, niciun leu, de la Comisia Europeană, pe niciun proiect nou depus, de când este condus de Marcel Boloș.

Deși Comisia Europeană a relaxat drastic condițiile acordării de fonduri europene, în contextul pandemiei de Covid 19, ministrul Boloș nu a încasat, până acum, niciun leu, pe vreun proiect nou depus, pentru români și România.

În schimb, Marcel Boloș a solicitat ca fondurile europene destinate alimentării cu apă și canalizare să fie redirecționate, în contextul în care deja temutul virus se poate combate, până acum, doar prin spălat!

Mai mult, același ministru Boloș a cerut ca fondurile europene destinate investițiilor în infrastructură, adică în autostrăzi și căi ferate, să fie, de asemenea, redirecționate! Culmea, în condițiile în care membrii cabinetului Orban se laudă că se vor axa pe investiții.

Chiar și dacă am admite că aceste fonduri ar fi fost redirecționate către combaterea Covid 19, problema rămâne aceea că ministrul Boloș al Fondurilor Europene nu a reușit, până în prezent, să încaseze nici măcar un leu, de la Comisia Europeană, în acest sens.

Așadar, adio alimentare cu apă și canalizare, adio autostrăzi și căi ferate, dar și ZERO lei absorbiți de la Comisia Europeană pentru combaterea Coronavirus.

„Nu există ministru în cabinetul Orban care să nu vină în spațiul public cu altceva decât promisiuni deșarte, iar, în realitate, să aibă zero rezultate. Din păcate, pentru români și România, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, face parte fix din aceeași categorie. A atras pentru România, până acum, zero lei. Boloș este ministrul Fondurilor Europene ZERO”, concluzionează chestorul Camerei Deputaților, Marius Budăi.

(Comunicat de presă emis de organizația județeană PSD Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Donație importantă pentru copiii și adulții cu dizabilități aflați în unitățile rezidențiale din cadrul D.G.A.S.P.C Botoșani

astăzi, 16:02
139

Începând de miercuri, 30 septembrie 2020, beneficiarii unităților rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani, copii ...

Trei operații de transplant renal în două zile la „Parhon”, printre cei salvați se numără un botoșănean

astăzi, 13:47
198

Trei intervenţii de transplant renal au fost efectuate, în ultimele două zile, la Centrul Regional de Transplant Renal din Iaşi, au informat, marţi, reprezentanţii Spitalului „Dr.C.I....

Bogații României. 0,17 % din populația României deține 72 de miliarde de lei în bănci

astăzi, 13:36
146

Capitalismul din România a făcut ca în ultimii 30 de ani, până la nivelul anul 2020, în jur de 0,17 % din populația României să dețină aproape 20% din masa monetar...