Igor Dodon: Poporul moldovean nu va uita lucrurile bune pe care Rusia le-a facut si le face pentru el

Igor Dodon: Poporul moldovean nu va uita lucrurile bune pe care Rusia le-a facut si le face pentru el

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a carui platforma politica este apropiata de Moscova, a transmis un amplu mesaj de multumire Rusiei, pentru binele pe care aceasta l-a facut poporului moldovean. Mesajul, scris in limba rusa pe contul de Facebook, este ilustrat cu o fotografie in care liderul de la Chisinau este insotit de Vladimir Putin.

Igor Dodon l-a felicitat pe omologul sau rus, Vladimir Putin, cu ocazia implinirii a 26 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice intre Republica Moldova si Rusia, informeaza site-ul de stiri Unimedia, citand o postare de pe pagina de Facebook a liderului de la Chisinau.

"Permiteti-mi sa va felicit pentru cea de-a 26-a aniversare a infiintarii relatiilor diplomatice dintre Republica Moldova si Federatia Rusa. Dar istoria tarilor si a popoarelor noastre este mult mai lunga.

Suntem legati de o singura credinta ortodoxa, de o istorie comuna, de ani de lupte comune si de creatie. Am stat impreuna impotriva expansiunii puterilor agresive, atat la est, cat si la vest. Am invins fascismul in marele razboi patriotic impreuna. Iar poporul moldovean nu va uita niciodata toate lucrurile bune pe care Rusia le-a facut pentru noi si continua sa le faca", scrie Dodon pe Facebook, intr-un mesaj tradus de agentia Mediafax.

Liderul de la Chisinau adauga ca "astazi, relatiile dintre tarile noastre nu trec prin cele mai bune momente. Anumite forte din interiorul si din afara tarii noastre ar dori sa rupa relatiile bune dintre Moldova si Rusia. Sunt convins ca bunul simt va triumfa si nimeni nu va putea sa ne rupa popoarele. Avem multe de facut pe calea cooperarii comune si a crearii. Cred ca statele noastre nu au doar un trecut glorios, ci si un viitor decent".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...