BOGDAN OTA: "Mă inspiră în primul rând Dumnezeu şi în al doilea rând viaţa mea!"

BOGDAN OTA: "Mă inspiră în primul rând Dumnezeu şi în al doilea rând viaţa mea!"

 BOGDAN OTA  

Botoşăneanul Bogdan Alin Ota a făcut din nou spectacol la concursul "Norvegienii au talent", convingând atât juriul, cât şi publicul să îl dorească în finală, câştigând un număr impresionant de voturi, dar şi aplauze la scenă deschisă.

Bogdan a fost întrebat ce anume îl inspiră să compună atât de minunat. "Asta-i o întrebare dificilă. Ce mă inspiră? În primul rând Dumnezeu şi în al doilea rând viaţa mea, ce mi se întâmplă mie în fiecare zi şi oamenilor din jurul meu. Sunt un privitor. Privesc în jurul meu şi asta mă inspiră şi pun totul pe foaie", a răspuns foarte inspirat Bogdan.

Decizia finală, care l-a ajutat să ajungă în finală, a aparţinut telespectatorilor, după ce, ma intâi, Bogdan Ota a primit aprecieri sincere din partea juriului.

"Sper că Norvegia te vede. Sper ca cineva să vină şi să profite de acest talent, pentru că Norvegia este binecuvântată să te aibă", a spus un membru al juriului.

"Bogdan Alin Ota a reuşit să se califice în finala concursului "Norske talenter", talente norvegiene. În prima semifinală au participat 10 numere. Dintre acestea, unul merge direct în finală, ales de cei care vizionează programul, iar juriul alege dintre cei de pe locul 2 si 3. Bogdan a reuşit să se califice direct, primind cel mai mare număr de voturi de la spectatori şi telespectatori. Romani ca Bogdan ne fac pe noi, ceilalţi stabiliţi în Norvegia, să fim foarte mândri", a transmis redacţiei noastre Adriana Johnsen, o suceveancă stabilită în Norvegia.

Bogdan Alin Ota i-a uimit pe scandinavi interpretând o compoziţie proprie la preselecţiile organizate la Oslo, pentru show-ul "Norvegienii au talent". Cu trei Da-uri obţinute din partea juriului, tânărul de 32 de ani, stabilit de 8 luni în Norvegia, a fost foarte apreciat de juriu încă din etapa anterioară. "Eşti minunat! Suntem atât de bucuroşi că eşti aici!", i-au spus juraţii românului, întrebându-l cum de nu l-a văzut România. Pianistul, angajat a o firmă de copiatoare, a răspuns că, deşi a fost văzut şi-n ţara natală, nu a fost "considerat interesant". "Am un vis, iar visul meu este ca tu să-ţi laşi slujba de zi cu zi şi să te ocupi de muzică full-time", i-a spus lui Bogdan Ota unul dintre juraţi. "Şi mai sper că România te va vedea!", i-a urat acesta concurentului.

Bogdan este din Botoşani, fiul lui Alexandru Ota, Medic primar ATI şi şef de secţie la Spitalul Judeţean Mavromati. "A încercat şi aici în România", spunea în urmă cu câteva săptămâni Alexandru Ota pentru Gândul, "dar a fost respins. Aici se caută manelele, iar pe post apar femei mai mult dezbrăcate prezentate drept artiste", mai spune acesta. E o tragedie ce se întâmplă în România, afirmă medicul, care are patru copii, din care trei sunt plecaţi în străinătate - doi în Canada, iar Bogdan - în Norvegia. "E o tragedie când copiii ajung să plece din ţară. Şi toţi sunt titraţi. Eu sunt prea bătrân ca să mai plec acum", mai spunea dr. Alexandru Ota.

Bogdan Alin Ota a ajuns la preselecţiile pentru "Norvegienii au talent" la insistenţele şefului său, pe care îl numeşte "singurul lui prieten". Acesta i-a arătat un afiş cu "Norske Talenter" şi ulterior l-a înscris online pe român la preselecţii, ba chiar l-a însoţit şi susţinut din culise. Aşa a ajuns absolventul de Conservator pe scena norvegiană. "Visul meu e să compun muzică", le-a spus Bogdan Ota în interviul de prezentare. "Concursul ăsta  e şansa vieţii mele", a afirmat Bogdan.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
22

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
96

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
190

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...