"Zmeul cel rău" s-a născut în judeţ! Un tânăr trimis în judecată după ce s-a apucat de bătut şi ameninţat prin sat
BOTOSANI

Trei poveşti, un singur făptuitor! Un tânăr din Răuseni este acuzat de trei persoane- printre care şi mama copilului său, de violenţe şi ameninţări. Toate trei au depus plângere împotriva "zmeului" şi vor doar ca acesta să plătească pentru ce a făcut.

"Zmeul cel rău" s-a născut în judeţ! Un tânăr trimis în judecată după ce s-a apucat de bătut şi ameninţat prin sat

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Prima victimă a lui Valentin A. este partenera de viaţă. Cu zece ani mai mică decât el, Alina a început o relaţie cu acesta încă de când era minoră. Ba, crezând că o să-l potolească, i-a făcut şi un copil. A suportat ani în şir violenţele lui Valentin, pornite de cele mai multe ori de la consumul excesiv de alcool, până când a decis că nu se mai poate aşa, copilul lor meritând o viaţă mai bună. A depus plângere la poliţie pentru agresiuni repetate şi ameninţări cu moartea.

A doua victimă este un bărbat care a fost ameninţat de Valentin A. din senin, fără să fi avut vreun conflict anterior, fără niciun fel de discuţie. Pur şi simplu, se afla pe tesara unui local când Valentin A. l-a înjurat şi l-a ameninţat că îl va tăia cu un cuţit.

A treia victimă este un cioban la care Valentin A. mai lucrase sporadic. Într-o zi s-a trezit cu individul în curte, acesta cerându-i bani în avans pentru următoarele munci pe care urma să le presteze ciobanului. Când acesta l-a refuzat, Valentin A. l-a ameninţat cu o furcă ba chiar l-a urmărit până în casă unde l-a ameninţat şi cu un cuţit. Martor al conflictului a fost şi tatăl partenerei de viaţă a lui Valentin A., suficient de supărat pe acesta din cauza tratamentelor la care era supusă fiica sa dar şi nepotul.

Toţi trei au depus plângeri împotriva comportamentului individului. În faţa anchetatorilor, acesta a recunoscut doar parţial învinuirile, găsind tot felul de scuze pentru gesturile sale. Acest lucru nu l-a salvat însă de la trimiterea în judecată dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Urmează însă ca instanţa să decidă dacă şi cât timp Valentin A. va fi retras din societate după gratii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
18

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
450

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
274

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...