"Atentatorul cu bombă" de la mall, cercetat de DIICOT

S-a certat cu partenera de viaţă şi, decât să fie părăsit, mai bine la puşcărie! Aceasta este motivaţia tânărului care sâmbătă a provocat un adevărat spectacol, după o ameninţare cu bombă la mall.

"Atentatorul cu bombă" de la mall, cercetat de DIICOT

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au primit luni dosarul "atentatorului de la mall", dat fiind că infracţiunea pentru care este cercetat tânărul botoşănean este de competenţa acestui parchet. Asta după ce primele cercetări au fost efectuate de poliţişti sub coordonarea unui procuror de la Parchetul local.

Potrivit primelor informaţii din anchetă, sâmbătă, bărbatul de 34 de ani s-ar fi certat cu concubina sa care a anunţat că ia copilul pe care îl au împreună şi pleacă la părinţii ei. De necaz, tânărul s-a dus la băut iar pe drum spre casă, el locuind undeva în zona Primăverii, a sunat la 112 anunţând că a lăsat în mall o sacoşă cu o bombă. Şi-a continuat drumul spre casă, timp în care la mall avea loc acea desfăşurare de forţe despre care aţi citit chiar aici, pe Ştiri.Botoşani.Ro.

A ajuns acasă, şi-a desfăcut telefonul, a aruncat partea din faţă cu tot cu cartelă, dar a păstrat bateria şi capacul din spate. Măsura nu a avut niciun rost, pentru că deja fusese localizat şi identificat de poliţiştii care l-au luat ca din oală. Cum şi-a motivat gestul? Prin supărare şi prin faptul că vrea să ajungă la puşcărie!

Cel mai probabil, bărbatul va fi trimis în judecată pentru alarmare nejustificată, dar nimeni nu-i garantează că va ajunge unde şi-a dorit.

 

Spune-ne opinia ta