AMENINȚARE CU BOMBĂ la Uvertura Mall! Un bărbat a fost ridicat de polițiști! FOTO
UPDATE!

Echipajele de intervenție din municipiul Botoșani au intrat în alertă maximă, sâmbătă, după ce o persoană a sunat la 112 și a spus că în incinta Uvertura Mall ar fi o bombă.

AMENINȚARE CU BOMBĂ la Uvertura Mall! Un bărbat a fost ridicat de polițiști! FOTO

Apelul a fost făcut de un bărbat, cu puțin înainte de ora 15.00. Echipaje de pompieri, jandarmi, poliție, ambulanțe au ajuns în scurt timp la cel mai mare complex comercial din Botoșani.

Nicio persoană nu a mai fost lăsată să intre în Mall, iar persoanele aflate în interior în momentul în care s-a dat alarma au fost evacuate de oamenii legii. Intrarea în complexul comercial a fost păzită de mascați înarmați.

De asemenea, polițiștii au restricționat circulația autoturismelor și pietonală pe Calea Națională și Grivița, în apropierea Mall-ului.

UPDATE:
Bărbatul care a făcut apelul la 112 a fost identificat și ridicat de polițiști și ofițeri SRI.. Acesta a fost găsit în imediata apropiere a Uvertura Mall, fiind dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean pentru audieri. 

Se pare că individul, în vârstă de 35 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice și ar fi sunat să anunțe că este o bombă la Mall după o ceartă în familie. În momentul în care a făcut apelul, acesta se afla lângă Mall.

În paralel cu audierea individului, echipele de intervenție au continuat căutările în incinta Uvertura Mall pentru a se asigura că nu există niciun pericol și că nu există nicio bombă. Într-un final s-a dovedit că totul a fost o alarmă falsă. 

După ce a fost audiat, bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie, pe numele acestuia fiind deschis și un dosar penal.























 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
286

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
24

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
101

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...