Justiție

Hărțuitorii și violatorii vor fi incluși într-un registru național

Sâmbătă, 10 Martie 2018 267

Toate faptele penale de natură sexuală, indiferent de gravitatea lor, se vor înscrie într-un registru dedicat, organizat de Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și numit Registrul automa...

O femeie din Iasi trebuie sa ii plateasca daune morale fostului sot, dupa ce a aflat pe Facebook ca a fost parasit

Vineri, 9 Martie 2018 1449

O ieseanca a fost obligata sa plateasca daune morale catre fostul sot, dupa ce acesta a aflat de pe Facebook ca a fost inselat si parasit, sentinta fiind o premiera pentru Judecatoria Iasi.

Instanță: Medicul Lucan poate profesa la stat

Vineri, 9 Martie 2018 491

Instanţa a decis: Medicul Mihai Lucan, originar din Botoşani, poate profesa la stat. Judecatorii au decis de asemenea să-i ridice arestul la domiciliu și să-l plaseze sub control judiciar.

UN SFERT DE SECOL! Condamnare dură pentru botoşăneanul ce a comis, în vara anului trecut, două crime

Joi, 8 Martie 2018 2013

Lupu Mădălin Miki, tânărul acuzat că a comis două crime în vara anului trecut, a primit o primă condamnare într-unul din dosare. 

Bărbat condamnat după ce a făcut cumpărături de pe cardul şefului său

Joi, 8 Martie 2018 477

Un bărbat a ajuns să fie condamnat pentru comiterea infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic, după ce a făcut cumpărături de pe cardul şefului său. 

După doi ani, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean are voie să vorbească cu socrul său

Miercuri, 7 Martie 2018 1890

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, are mai puţine interdicţii în procesul în care este judecat pentru fapte de corupţie. 

Judecătorii au dat o sentinţă definitivă în procesul de la Memorialul Ipoteşti, la aproape şase ani de la trimiterea în judecată a fostei conduceri

Luni, 5 Martie 2018 1275

Judecătorii Curţii de Apel Suceava s-au pronunţat definitiv, luni, în dosarul de la Memorialul Ipoteşti, unde fosta conducere era acuzată de abuz în serviciu. 

ICCJ: Noul proprietar al mașinii trebuie amendat pentru lipsa rovinietei, nu vechiul proprietar

Luni, 5 Martie 2018 840

În cazul unei mașini care și-a schimbat proprietarul, noul deținător este cel care trebuie amendat pentru circularea pe drumurile publice fără rovinietă valabilă, nu vechiul deținător....

Tată şi fiu condamnaţi după ce au bătut un consătean

Vineri, 2 Martie 2018 706

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost condamnaţi definitiv de judecătorii Curţii de Apel Suceava, după ce au bătut un consătean.

A furat banii din contul fostei iubite şi a ajuns pe mâna judecătorilor!

Joi, 1 Martie 2018 800

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, după ce i-a golit contul fostei iubite. 

Familie întreagă trimisă în judecată, după ce a bătut un vecin

Joi, 1 Martie 2018 583

O întreagă familie a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani fiind acuzată de infracţiunea de lovire şi alte violenţe

Bărbat trimis în judecată, după ce şi-a înjunghiat în gât un consătean

Joi, 1 Martie 2018 294

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat acuzat de tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat în gât un consătean.