Crimă oribilă, pedepsită cu ani de puşcărie!

27 de ani de puşcărie adunaţi plus doi ani de internare într-un centru educativ: aceasta este pedeapsa definitivă la care au fost condamnaţi doi tineri şi un adolescent după o tâlhărie urmată de moartea victimei, care a semănat groaza într-o comună botoşăneană.

Crimă oribilă, pedepsită cu ani de puşcărie!

Singurul dintre suspecţi care nu a acceptat judecata în procedură simplificată, Ionel B., şi-a primit pedeapsa definitivă de la Curtea de Apel Suceava, după ce contestase condamnarea dispusă de Tribunalul Botoşani.

Ca atare, va sta după gratii 15 ani, în timp ce complicele său major, Marius Ş., a fost condamnat la 12 ani de închisoare, iar complicele minor, Daniel C., de 16 ani, a fost internat pentru doi ani într-un centru de reeducare.

Tâlhăria s-a petrecut în noiembrie anul trecut la Brehuieşti, comuna Vlădeni. Atunci, un bătrân de 76 de ani a fost găsit mort de un vecin care nu-l mai văzuse prin curte de ceva timp. Ancheta procurorilor a dus la trei suspecţi- un puşti de 15 ani, un tânăr de 26 de ani şi unul de 25 de ani, care de altfel au şi recunoscut fapta şi au povestit ce s-a întâmplat.

L-au bătut pe bătrânul Alexandru A. până când doar două coaste i-au mai rămas întregi, doar pentru a-l determina să spună unde are ascunşi bani, ştiind că are o pensie consistentă. "Prada" însă a fost sărăcăcioasă, pentru că bătrânul nu luase încă pensia. S-au mulţumit cu mărunţiş, cu pachete de carne şi cu un curcan viu, bagaj cu care au defilat prin mijlocul satului din Brehuieşti până în Vlădeni.

Despre acest caz, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Amprentele care spun adevărul! Autorii unei tâlhării urmate de moartea unui bătrân din Vlădeni, daţi de gol de amprentele lăsate pe o uşă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
155

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
241

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
103

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...