Ce-şi face omul cu mâna lui... Tânăr trimis în judecată pentru violenţe şi distrugere la beţie
BOTOSANI

Nu o dată am auzit opinia potrivit căreia odată ce ieşim din municipiu, începe o altă lume, în care violenţele sunt curente, conflictele răsar din orice vorbă şi de multe ori escaladează.

Ce-şi face omul cu mâna lui... Tânăr trimis în judecată pentru violenţe şi distrugere la beţie

În ultimii ani, statisticile au indicat o degradare continuă a vieţii în rural, deşi nici urbanul nu excelează la capitolul civilizaţie şi educaţie. Abrutizaţi, alcoolizaţi, oamenii nu mai ţin cont de legi sau măcar de noţiunile elementare de bună vecinătate. Se vorbeşte pe ton ridicat, se înjură, se ridică palma sau pumnul din orice. Ca atare, parcă nici nu ne mai mirăm când astfel de persoane ajung să fie trimise în judecată.

După arestarea preventivă a unui tânăr, săptămâna trecută, care a lovit un alt tânăr până l-a băgat în spital, după un conflict pornit dintr-o discotecă, (rămasă de altfel definitivă şi la Curtea de Apel Suceava), un alt caz vine să confirme teoriile expuse mai sus.

Un tânăr din Todireni a fost trimis în judecată în două dosare separate pentru "aventurile" dintr-o singură seară. Va da socoteală pentru loviri şi alte violenţe dar şi pentru distrugere.

În martie 2015, Iulian- Bogdan I. se afla într-un disco-bar din Todireni. Consumase în exces băuturi alcoolice şi devenea tot mai vocal. În jurul orei 2:00, între acesta şi alţi tineri care dansau pe ring a izbucnit un conflict, în urma căruia Iulian I. a împărţit câţiva pumni unui tânăr dar şi a lovit-o şi pe patroana barului, care intervenise să potolească spiritele. Când i s-a cerut să părăsească barul, tânărul a continuat să se certe cu cei din interior, ba chiar şi cu agentul de pază.

A ieşit totuşi din bar şi s-a răzbunat pe o maşină parcată de un consătean, venit şi el la distracţie. Atâta a dat cu picioarele în ea încât a îndoit capota şi un ornament. Degeaba a strigat proprietarul maşinii să se oprească şi să stea de vorbă în privinţa pagubelor, Iulian I. a urcat în autoturismul unui amic şi dus a fost.

Pe lângă plângerea depusă de patroana disco-barului, pentru loviturile încasate, şi proprietarul maşinii pe care Iulian I. s-a răzbunat a făcut reclamaţie. În primul dosar, tânărul a fost trimis în judecată la începutul lunii februarie, iar în al doilea dosar, cel privind distrugerea- în urmă cu două zile. La audieri, Iulian I. şi-a recunoscut faptele, punându-se pe seama nervozităţii excesive. Urmează ca instanţa să decidă cum vor fi pedepsite consecinţele nervozităţii sale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
178

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
128

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
179

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...