Acuzație de tentativă de omor după o șicanare în trafic! Suspectul a ajuns după gratii! FOTO
UPDATE!

Schimbare de situație în cazul agresiunii de la începutul lunii, de la Stăuceni, în urma căreia patru tineri au ajuns la spital după ce au fost bătuți cu bestialitate cu bâtele.

Acuzație de tentativă de omor după o șicanare în trafic! Suspectul a ajuns după gratii! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Unul dintre agresori, Adrian N., în vârstă de 19 ani, a fost reținut, fiind acuzat de tentativă de omor.

"S-a dispus schimbarea incadrarii juridice a faptei in tentativa de omor. Persoana in cauza a fost retinuta pentru 24 de ore urmand sa fie prezentata instantei cu popunere de arestare preventiva", a declarat procurorul Valeriu Chihaia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Alături de tânărul reținut, alte două persoane care au participat la bătaie sunt cercetate de oamenii legii in stare de libertate, pentur loviri sau alte violențe și pentru conducere fără permis, cei trei fiind din satul Tocileni, comuna Stăuceni.

Dupa o sicanare in trafic, cei trei invidizi au urmarit masina în care se aflau patru baieti si doua fete, iar cand au ajuns la un capat de drum, de pe raza localitatii Stauceni, i-au atacat cu batele si cu spray lacrimogen, loviturile fiind indreptate in special spre cap. Unul dintre baieti si cele doua fete au reusit sa fuga si sa se ascunda in curtea unui localnic, in timp ce ceilalti trei baieti au cazut in mainilie agresorilor.

In starea cea mai grava se afla un baiat in varsta de 18 ani, care se afla internat la Clinica de Neurochirurgie din Iasi, fiind supus mai multor interventii chirurgicale. 

UPDATE:

Judecătorul desemnat pentru Drepturi şi Libertăţi de la Tribunalul Botoşani a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului A. N., în condiţiile în care victima sa se află în continuare în stare foarte gravă.

"A fost operat la Iaşi şi a fost transferat la Botoşani însă loviturile primite în cap au fost atât de grave încât au dus la fracturi cu înfundare şi afectarea creierului, posibil permanent", spun reprezentanţii Parchetului.

În faţa sălii de judecată, mama suspectului aştepta decizia instanţei şi susţinea că bâta cu care fiul ei a lovit nici măcar nu-i aparţinea, obiectul ajungând în mâna tânărului din învălmăşeala creată. Procurorii spun însă că în momentul în care ar fi fost lovit, se pare că victima se afla în genunchi şi cu mâinile ridicate, nefiind implicată în conflict.



Citește mai multe despre acest caz: Tineri urmăriți cu mașina și bătuți cu bestialitate! Una dintre victime se află în comă!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
500

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
69

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...