Banii clienţilor de la Termica, jucaţi la păcănele. Casierul a fost condamnat!

Un fost angajat al societăţii de termoficare din municipiul Botoșani a ajuns să fie condamnat după ce a jucat banii încasaţi de la clienţi la păcănele.

Banii clienţilor de la Termica, jucaţi la păcănele. Casierul a fost condamnat!

Cătălin M., fost angajat al societăţii Termica, a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare şi a fost obligat să returneze întreaga sumă însuşită, 86.520 de lei, actualizată cu rata inflaţiei.

Fostul angajat avea sarcina de a încasa debitele restante de la populaţie, pentru fosta societate Termica, însă cum avea patima jocurilor de noroc a început să joace banii oamenilor la păcănele.

Faptele sale au ieşit la iveală după ce un client a reclamat că datoria sa nu s-a redus, deşi a plătit şi are o chitanţă în acest sens.

Reprezentanţii Termica au verificat documentul şi au constatat că nu a fost contabilizat. În urma extinderii cercetărilor s-au mai găsit 183 de chitanţe.

Bărbatul a fost trimis în judecată la sfârşitul anului 2015 şi miercuri, 8 noiembrie 2017, a fost condamnat în primă instanţă. decizia putând fi atacată. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
2

În cursul zilei de marți, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit ...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
8

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
122

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...