Viață curmată la 11 ani, pe linia de tren (foto)

Viață curmată la 11 ani, pe linia de tren (foto)

Un băiat de 11 ani a sfârșit cumplit, în timp ce își ajuta familia la treburile casei. Copilul, dintr-o familie numeroasă din localiatatea Cătămărăști-Deal, din comuna Mihai Eminescu, a fost acroșat de tren, după ce a traversat calea fără să se asigure.

Evenimentul s-a întâmplat în jurul orei 11:40. Băiatul plecase cu o roabă de gunoi, pentru a o descărca, dar a fost surprins și acroșat de tren. Mecanicul a fost cel care a apelat 112. La scurt timp de la direcționarea forțelor de intervenție, corpul băiatului a fost zărit într-o rigolă aflată în imediata proximitate a liniei ferate.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și o ambulanță de Terapie Intensivă a SMURD. Cadrele medicale nu au putut face decât să constate decesul, însă, care survenise pe loc.

Băiatul a fost lovit de trenul CFR Botoșani-București, care și-a continuat deplasarea. Polițiștii au stabilit că acesta fusese aruncat la 10 metri de punctul producerii impactului.

Mai mulți săteni și prieteni ai copilului s-au adunat la locul tragediei, șocați de modul în care viața acestuia a fost curmată.

„Era foarte harnic, muncea foarte mult. Nu pot să cred că a murit”, a spus unul dintre localnici.

În cauză, polițiștii au demarat o anchetă in rem pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele cercetărilor și ale necpropsiei să se dispună o soluție procedurală.






 

 

Spune-ne opinia ta