Viață curmată la 11 ani, pe linia de tren (foto)

Viață curmată la 11 ani, pe linia de tren (foto)

Un băiat de 11 ani a sfârșit cumplit, în timp ce își ajuta familia la treburile casei. Copilul, dintr-o familie numeroasă din localiatatea Cătămărăști-Deal, din comuna Mihai Eminescu, a fost acroșat de tren, după ce a traversat calea fără să se asigure.

Evenimentul s-a întâmplat în jurul orei 11:40. Băiatul plecase cu o roabă de gunoi, pentru a o descărca, dar a fost surprins și acroșat de tren. Mecanicul a fost cel care a apelat 112. La scurt timp de la direcționarea forțelor de intervenție, corpul băiatului a fost zărit într-o rigolă aflată în imediata proximitate a liniei ferate.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și o ambulanță de Terapie Intensivă a SMURD. Cadrele medicale nu au putut face decât să constate decesul, însă, care survenise pe loc.

Băiatul a fost lovit de trenul CFR Botoșani-București, care și-a continuat deplasarea. Polițiștii au stabilit că acesta fusese aruncat la 10 metri de punctul producerii impactului.

Mai mulți săteni și prieteni ai copilului s-au adunat la locul tragediei, șocați de modul în care viața acestuia a fost curmată.

„Era foarte harnic, muncea foarte mult. Nu pot să cred că a murit”, a spus unul dintre localnici.

În cauză, polițiștii au demarat o anchetă in rem pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele cercetărilor și ale necpropsiei să se dispună o soluție procedurală.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

DSP: Încă 15 botoșăneni confirmați cu Covid-19, din circa 270 de teste

astăzi, 13:08
464

Nu mai puțin de 15 botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Public...

Accident rutier mortal la Bălușeni

astăzi, 12:02
3489

Un accident de circulație mortal s-a petrecut, marți, în comuna Bălușeni. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod.Evenimentul a fost semnal...

VIDEO: Omagiu înălțat spre cer, sirene și ultimele aplauze pentru asistenta răpusă de COVID

astăzi, 11:16
2515

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență este îndoliată. Marți dimineață, zeci de cadre medicale au ținut un moment de reculegere în memoria Tamarei Guluță, asistent...