Trei tineri au ajuns la spital, după o cursă cu mașina terminată pe cupolă

Trei tineri au ajuns la spital, după o cursă cu mașina terminată pe cupolă

Un grav accident rutier s-a petrecut, vineri dimineață, pe drumul european 58, în apropiere de localitatea Copălău, din județul Botoșani. Trei tineri, dintre care unul de 16 ani, au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe cupolă, pe un câmp.

Evenimenul s-a petrecut în jurul orei 7:00. Potrivit anchetatorilor, un conducător auto în vârstă de 19 ani, aflat la volanul unui BMW, se deplasa pe direcția Botoșani-Iași, însă a pierdut controlul într-o curbă ușoară la stânga, din cauza neadaptării vitezei, împrejurare în care autoturismul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe cupolă, pe un câmp din imediata proximitate a tronsonului.

În urma impactului, șoferul și cei doi pasageri aflați în mașină, toți din comuna Copălău, au fost grav răniți și prinși între fiare, însă au reușit să se elibereze înainte de sosirea forțelor de intervenție. Celelalte două victime au 22, respectiv 16 ani. La fața locului au fost direcționate un echipaj al Detașamentului din Botoșani, două ale Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție rutieră.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„În cauză, s-au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, în funcție de rezultate, să se propună o soluție procedurală”, a spus Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inpsectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

(Fotografia de deschidere este generică, imagini de la fața locului sunt mai jos:)




 

 

Spune-ne opinia ta