A provocat un accident la beție și și-a văzut de drum. Desfășurare de forțe pentru depistarea autorului

A provocat un accident la beție și și-a văzut de drum. Desfășurare de forțe pentru depistarea autorului

Miercuri, 12 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr de 26 de ani, cu privire la faptul că pe raza comunei Bălușeni, a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, iar celălalt conducător auto implicat, se afla într-o stare vădită de ebrietate și a părăsit locul faptei, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, mai multe echipaje de poliție au desfășurat activități specifice pentru depistarea autoturismului responsabil de producerea accidentului, acesta fiind depistat, în scurt timp, pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiu.

Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 70 de ani, din orașul Bucecea.

„Bărbatul a declarat faptul că nu consumase băuturi alcoolice, însă, la testarea cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun reprezentanții instituției.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri procedurale.

(foto: arhivă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
463

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
633

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
736

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...