Un angajat de la Ambulanță, infectat cu coronavirus, și-a pus capăt zilelor

Un angajat de la Ambulanță, infectat cu coronavirus, și-a pus capăt zilelor

Un angajat de la o ambulanţă privată din Teleorman, bolnav de COVID, s-a sinucis duminică după-amiaza, chiar în salonul în care era internat.

Bărbatul avea 60 de ani, era infectat cu coronavirus şi era internat la Spitalul Judeţean Roşiorii de Vede. Ambulanţierul se afla în spital de o zi,   dar nu voia să urmeze tratamentul recomandat de medici. Starea lui de sănătate nu era gravă.

Bărbatul nu dădea semne că ar suferi de depresie sau că ar urma să recurgă la un astfel de gest, informează Antena3.ro

Tragedia s-a întâmplat duminică după-amiaza, chiar în salonul în care ambulanţierul era internat. Bărbatul nu era singur în camera de spital, însă colegul său de salon a încercat să-l salveze în ultimul moment, dar nu a mai reuşit.

La un moment dat, ambulanţierul a mers în baia salonului în care se afla, a spus că-şi va asuma tot ce se va întâmpla şi, atunci, colegul său de salon a intuit gestul pe care bărbatul urma să-l facă.

A mers după ambulanţier, dar nu l-a mai putut opri. Acesta s-a aruncat pe geam, de la etajul trei al spitalului. Căzătura i-a fost fatală.

Colegul de salon al ambulanţierului susţine că acesta se simţea vinovat de faptul că şi-a îmbolnăvit şi familia de COVID-19.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dreptatea amânată e dreptatea refuzată

astăzi, 12:39
8

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:În această după-amiază, la cursul despre „Universalism occidental şi rasism”, în contextul dezbaterii în jurul do...

Asociația Școlilor Particulare cere în justiție redeschiderea unităților de învățământ închise de Comitetele județene pentru Situații de Urgență

astăzi, 12:29
32

Asociația Școlilor Particulare cere în instanță redeschiderea instituțiilor de învățământ ale căror cursuri au fost suspendate de Comitetele județene pentru Situații de Ur...

Mahmoud Al Mawas ajunge la Botoșani după jocurile naționalei Siriei din Dubai

astăzi, 12:00
39

Mahmoud Al Mawas va ajunge la Botoșani după jocurile naționala Siriei din campania de calificare la Campionatul Mondial, jocuri care se dispută în Dubai.Anunțul a fost făcut de Marius ...