Tânără în stare gravă, după ce s-a răsturnat cu mașina. Cauza accidentului a fost viteza excesivă

Tânără în stare gravă, după ce s-a răsturnat cu mașina. Cauza accidentului a fost viteza excesivă

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri după-amiază, în localitatea Copălău. O tânără a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, fiind rănită și transportată la spital.

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 18:30, femeia, în vârstă de 28 de ani, se deplasa dinspre Botoșani înspre Iași, însă nu a adaptat viteza la condițiile de dumul denivelat, circumstanțe în care a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de pod, apoi s-a răsturnat pe cupolă. În urma impactului, șoferița a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului din Botoșani pentru eliberarea sa.

Totodată, pompierii au acționat pentru eliminarea oricărui risc de izbucnire a unui incendiu.

Femeia nu a putut fi testată în vederea stabilirii alcoolemiei, din cauza stării precare în care se afla, fiind preluată de o ambulanță și transportată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

În cauză, s-a deschis o anchetă in rem sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani, Delia Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta